2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماهه مصرف میکنم عوارضی نداشته واسم ولی فکر کنم طبیعی باشه

برای چه مسئله ای مصرف میکنید عزیزم؟ من پریودم منظمه مشکل خاصی ندارم تو اقدام هستم دکترم تجویز کرده اصلا نمی‌دونم لازمه بخورم یا نه

من پلی کیستیکم، دکتر به جای قرصای پیشگیری برام اینو نوشت چون گفتم اونا رو نمی‌خوام بخورم و گفت این عوارضش کمتره،

گفت از دو هفته بعد از پریودت دو هفته بخور بعد قطع کن بعد دو باره 

من الان نمیدونم یعنی دو هفته بعد از شروع شدن یا تموم شدنش؟

برای چه مسئله ای مصرف میکنید عزیزم؟ من پریودم منظمه مشکل خاصی ندارم تو اقدام هستم دکترم تجویز کرده ا ...

دقیقا منم مثل شمام ماه دوم اقدامم با اینکه پریودام منظمه دکتر واسم نوشت الانم سه ماهه که میخورم

من پلی کیستیکم، دکتر به جای قرصای پیشگیری برام اینو نوشت چون گفتم اونا رو نمی‌خوام بخورم و گفت این ع ...

فکر کنم دو هفته بعد از تموم شدن باشه

عوارضی نداشته برات؟

دقیقا منم مثل شمام ماه دوم اقدامم با اینکه پریودام منظمه دکتر واسم نوشت الانم سه ماهه که میخورم

من دکتر برام فقط ۷دونه قرص دوفاستون نوشته ، منم تو اقدامم ، اما علتشو نمیدونم ک‌چرا فقط ۷دونه 

من سرچ کردم نوشته بود هیچ تاثیری تو باردار شدن نداره فقط برای کسایی که خطر سقط دارن مناسبه 

دکترم به من گفت تا موعد پریودت بخور اگر باردار نشدی کلومیفن و یه آمپول تجویز کرده ولی این دو روز که دوفاستون خوردم خیلی عوارض داشته برام همش حالم بده