2777
2789

۲۴سالشه خیلی مهربونه و دستو دلبازه زن دوسته ، عاشق محبت کردن و محبت دیدنه ، اهل خیانت نیست چه دچتوی دوستی چه رابطه زناشویی خیلی بامعرفته ، کاریه، سربه زیره، هرکار بتونه می‌کنه تا بتونه طرف مقابلو شاد کنه ، راحتی طرف براش مهم تر از خودشه ، اهل دود هم نیست، رفیق باز نیست ، سرش تو کار خودشه فضول نیست ، 

گاهی غر میزنه، زود عصبی میشه ولی زود هم آروم میشه ، میگرن داره ، لاغره، کارگره، تعصبی و غیرتی ، خوشش نمیاد زنش سرکار بره ، نماز هم نمیخونه 

م امانش میگه دختر نداره اگر عروسش بشم خیلی دوسم خواهد داشت 

سه سالو سه ماهه تو رابطه ام باهاش

اوکیه تعصب و غیرتش ت پوششت چطوریه؟

بنظر من ادم اوکی میاد

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون گیر نمی‌ده زیاد ولی دیگ میگه خودتو بازنزار  فقط مشکل سرکارشه

ببین پس کار کردنتم درس میشه مث شوهر منع الان اوکی شده اما غیرتشو دارها 

سرکارش چشه مگ

بخاطر کارگری میگی؟!

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
ببین فرمولش اینه . این آقا رو فرض کن ببین بابای خوبی برای بچه هات میشه؟ از هر لحاظ جوابش مشخص میش ...

خیلی به نظرم پدز خوبی بشه چون همیشه میگه دختر دار بشم فلان میکنم اسم دخترم انتخاب کرده مهیا

خیلی به نظرم پدز خوبی بشه چون همیشه میگه دختر دار بشم فلان میکنم اسم دخترم انتخاب کرده مهیا

چند تا اخلاق منفیش رو در نظر بگیر بازم بنظرت لایق تو و بچه هات هست؟

خیلی صادقانه به خودت جواب بده

▪︎شرحی ز حال‌ُ حالی ز‌ِ شرح نیست▪︎
 میترسم بی پول بشه از بی پولی میترسم بابام تاحالا برام کم نزاشته

دیگ زندگی زناشویی بالا پایین داره

کم و کاستی هم هست یهو وضع مالی عالیم هست

اما ازنظر اخلاقیاتش ب شخصه میگم خوبه

خونه داره؟

اینکه زود عصبی میشه نه خودم گاهی میترسم ازش

یکم دچار تردید میشی درسته؟ 

پس رویا پردازی نکن پسرا همشون با دوست دختراشون اسم بچه انتخاب میکنن 

قضیه جدی تر بشه بهتره

▪︎شرحی ز حال‌ُ حالی ز‌ِ شرح نیست▪︎
 خونه نه ولی یه پراید داره

پس خوب فکراتو بکن ت این شرایط جامعه با این نگرانی ک شما داری

نیاز ب فکر بیشتره