2789
عنوان

گمشدن گردنبند

406 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من پلاک گردنبند گم کردم کسی راهی بلد نیست که بشه پیداش کرد 

خیلی پلاکم دوست داشتم😞😞😞مامان بابام از مشهد برام گرفته بودن خیلی دوست داشتم می خواستم نگهش دارم ولی مامانم گفت ای کاش بندازی دور گردنت منم یخاطره مامانم انداختم 😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب کجا گم کردی  بگرد 

قدیمیا دم روسریو گره میزدن میگفتن دم شیطون گره زدم بستم. تا پیدا نشه باز نمیکردن گررو 

خدایی هم زودی پیدا میشد  

100 صلوات نذر حضرت زینب کن  99 تا بفرست 1 کیشو گرو نگه دار ایشالا حاجتتو بده

نه گشتم پیدا نشد😭😭😭😭 بدتر از همه اینکه احساس می کنم خیلی بی سلیقه ام

اگه میزی چیزی داری بگرد یوقت لای کشوهاش میوفته. 

منم یبار اومد جعبه جواهرمو بندازم دور   دیدم پشت مقوا جعبم یه پلاکام رفته پشت خوب شد ننداختم سطل اشغال😁😁یبارم چسبیده بود به لباسم که عوضش کرده بودم 

برا همین  میگم بگرد 

100 ایه قران بخون  از هرجا دویت داری. 

سوره واقعه  و یک قل هو الله مثلا بعدش 7 بار بگو یا الله  حاجتتو بخواه ایسالا طلات پیدا میشه 

یه دعایی هست تو اینترنت برای پیدا شدن چیزهای گم شده به نقل از آیت الله بهجت... اونو من خوندم جواب داد...

چند روز پیش حلقه ازدواجم گم شده بود توی خونه ولی هرچی اونجایی که گمشده بود رو نگاه کردم پیداش نکردم که نکردم... بعد چند بار اینو خوندم و دوباره همه جاهای مرتبط و غیر مرتبط رو گشتم و یه جای دیگه خونه پیدا شد...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
یه دعایی هست تو اینترنت برای پیدا شدن چیزهای گم شده به نقل از آیت الله بهجت... اونو من خوندم جواب دا ...

کار جن بوده. یعنی  چون بچها تو سایت میگفتن طلاهاشون بر میداشته  یجا دیگه پیدا میکردن

کار جن بوده. یعنی  چون بچها تو سایت میگفتن طلاهاشون بر میداشته  یجا دیگه پیدا میکردن

آره خوندم، شاید خونه ما هم جن داره... من همین جا از جن های محترم خونمون خواهش میکنم بقیه وسایلی که گم شده رو هم بیارن بگذارند سر جاش...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ أَمَانِ‏ اللَّهِ‏ ‏وَ أَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللَّهِ  اینو بگو ذکر اقای بهجت ...

همین بود❤️❤️❤️

آره خوندم، شاید خونه ما هم جن داره... من همین جا از جن های محترم خونمون خواهش میکنم بقیه وسایلی که گ ...

دعای ابی دجاجه رو کپی بگیر بیرون اویزون کن بالا در خونت پشت یه تابلو ون یکادی چیزی که معلومم نباشه  

من خودم دم در وردی قران کوچیک اویزون کردم  پشت اون گذاشتم از زیر قران رد میشی  جنم از چهارچوب در واردخونت نمیشه