2777
2789
عنوان

افسردگی شدید دارم

188 بازدید | 6 پست

سلام ب همه ی دوستای خوب بچه ها مدتی هست شدیداً افسرده شدم حوصله ی هیچی و ندارم صبح میرم سر کار ظهر میام میخوابم تا شب ۶اینا هرکی زنگ میزنم از فامیلام جواب نمیدم فقط با مامانم هر روز شاید یه بار جوابشو بدم دلم برای پسرم خیلی تنگ شده هفته ای یه بار دو هفته یک بار میبینمش شوهرم خیلی خیلی خوبه ولی با ایشونم سرد شدم همش دعوا دارم داداش ندارم دوتا خواهر بزرگ تر دارم ک با هیچکدوم چندین مدتی ست حرف نمی‌زنم چون باهم جور هستن و ب پیشرفت من راضی نیستن از اول حسادت داشتن بهم تا ب الان پسرمم از همسر اولمه منی که اصلا قصد ازدواج نداشتم ۴سال پیش همسرم ک پسر بود اومدن خواستگاری من اصلا قصدم ازدواج نبود بیشتر ب دلیل گفته های  مامانم و عموم ازدواج کردم پسرمم خیلی مشتاق بود چون مهر پدری ندیده بود از یک سالگیش بعد ازدواج همه چی خوب بود تا این ک دوتا خواهرام ک مجرد هستن ازدواج نکردن خونه داشتن باهم زندگی می‌کردن اومدن خونه مامانم آنقدر دعوا راه انداختن و بعدها مخ پسرمو شست و شو دادن ک ما اومدیم منطقه دیگه ولی پسرم ک کلاس پنجم میخواست بره نیومد بعداً فهمیدم با خواهر دومم شرط بندی کرده خواهرم گفته اگه بری یعنی مارو فروختی نری میفهمم مرد شدی ک پسرمم نیومد فقط یکبار مهمون اومد از ترس هی زنگ میزد به خواهرم ک میام ها و بهش وعده ها داده ک بهت فلان چی میخرم ولی الکی بود همش پسرم همونجا مدرسه می‌ره خیلی خیلی اعصابم ناراحت شده هر وقت میرم ببینمش جوری همو بغل میکنیم ک میامم دلم باز تنگ میشه همسرمم باهاش واقعا خوب بود و جوری مغزشو شست و شو دادن ک ظاهراً ازش بدش میاد ولی باطنا دوست داره باهم مث دوتا دوست هستن خدایی همسرمم همه چی مسخره میگه ببر ولی خواهران نذاشتن مدتی هست اصلا حوصله ندارم همش گریه میکنم شدیداً کم خونی داشتم بهتر شده بودم مجددا کم خونیم شدید شده بی اشتها شدم سردرد شدید رفتم دکتر گفت استرس و افسردگی گرفتی حوصله هیچی و هیچ کسی و ندارم برای اولین بار بود امروز تولدم بود هیچ حسی نداشتم خود ب خود گریه میکنم همش آهنگ های غمگین و دوست دارم مامانم بنده خدا بعد فوت بابام من پیشش بودم و همه جوره هواشو داشتم اونم زنگ میزنه از ترس دوتا خواهرانم نمیتونه حرف دیگه بزنه متوجه میشم پیشش نشستن بعداً ک میبینمش میگه میترسم دعوا راه میندازن و ..‌‌..نمی‌دونم چیکار کنم باورتون میشه آرزوی مرگ دارم خیلی خستم خیلی اگه ممکنه راهنماییم کنید چیکار کنم من 

باران!                                                                              وای باران!!                                                                       شیشه ی پنجره را باران شست..                                         از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست🌹                بابا جونم همیشه در ❤️ منی ..روحت شاد🥀🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید یادم رفت اعصابم ناراحته اگر اشتباه تایپی نوشتاری شده ببخشید و اینم بگم پسرمم هر وقت چیزی بخواد بهم زنگ میزنه میخرم میبرم بهم راه حل بدید چیکار کنم چجوری بیارمش ؟خودم متولد ۶۸همسرم متولد ۶۶ و پسرم متولد ۹۱

باران!                                                                              وای باران!!                                                                       شیشه ی پنجره را باران شست..                                         از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست🌹                بابا جونم همیشه در ❤️ منی ..روحت شاد🥀🥀
شما باید بری پیش روان شناس عزیزم اینجا هرکی یه چیزی میگی خب بر اساس تخصص نمیگن 

رفتم عزیزم یک جلسه ولی هیچ تاثیری نداشت 

رفتم عزیزم یک جلسه ولی هیچ تاثیری نداشت  

من متوجه نشدم ، پسرت پیش کی زندگی میکنه ؟ 

عزیزم الان ناراحتیت چیه   کمرنگ شدن رابطه ت با مامانت و پسرت  بدلیل حضور خواهرات ؛ یا باهمسرت حرفت شده؟

از خودت ناراحت هستی ؟ انتظاراتی ازخودت داری که برآورده نشدن؟؟ ..

اگر ناراحتیت پسرت هست با یه مقدار  مدیریت ارتباط رابطتون بهتر میشه .

مرنج و مرنجان