2777
2789

چیکار کنیم ته دیگ طلایی و ترد و خوشمزه داشته باشیم؟ 

چه سیب‌زمینی، چه نون و...

چه ته‌دیگایی بلدین؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

چه تاپیک خوبی منم واقعا نیاز داشتم یه سری نکات بدونم 

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته‌دیگ کنجدی

کف قابلمه کنجد بپاش نون بچین روش، روی نون روغن بریز

خیلی خوشگل و‌ خوشمزه میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

ماست و زعفران و تخم مرغ و یکم عرق هل با برنج قاطی کن 

بریز ته دیگ میشه ته دیگ ته چینی 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
ماست و زعفران و تخم مرغ و یکم عرق هل با برنج قاطی کن  بریز ته دیگ میشه ته دیگ ته چینی

عزیزم اندازه هاش رو میگی لطفا

و اینکه گلاب نمیخواد؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ته‌دیگ کنجدی کف قابلمه کنجد بپاش نون بچین روش، روی نون روغن بریز خیلی خوشگل و‌ خوشمزه میشه

یعنی قبل از کنجد روغن نمیریزی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دقیقا میخواستم همین سوال رو بپرسم 😐

چه تاپیک خوبی.ته دیگ هام یا خمیر میشن یا میسوزن یا میچسبن،مخصوصا سیب زمینی.لطفا نکات رو بگین

سیب زمینی رو یکم‌ سرخ کن بعد برگردون رو‌ سمت سرخ شدش برنج بریز.. خیلی زیاد سرخ نکنیا رنگش عوض شه فقط ترد شه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزم اندازه هاش رو میگی لطفا و اینکه گلاب نمیخواد؟

مثلا برا یک پیمونه برنج 

یک تخم مرغ ۴ قاشق ماست سفت یا چکیده 

زعفران و هل هم به دلخواه خودت 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

نه چون کنجد روغنی میشه دیگه نمیچسبه به حالت سرخ شده تو‌ روغن شناور میمونه… اول کنجد بریز کف قابلمه داغ روش نون بچین از رو نون یکم‌ روغن بریز، تا دم‌بکشه برشته و‌طلایی میشه

دقیقا میخواستم همین سوال رو بپرسم 😐

نه عزیزم، کنجد سرخ شه نمیچسبه به نون.. البته قابلمه نچسب باشه، رو‌نون روغن بریزی جدب میشه میره به خوردش تا دم بکشه طلایی میشه