2777
2789

شرایط زندگیم بد بود 

من با جلسه های بانوان ویوگا انجام دادن حالم خوب شد قرص هم دکتر تجویز کرد اما از ترس وابستگی نخوردم بجاش رفتم چند تا کلاس ودوست پیدا کردم حالم کم کم خوب شد

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
من ۳۶ م. فکر میکتم افسردگی دارم خیلی عصبی شدم. بچه مو نمیتونم تحمل کنم . دومین بچه رو باردارم. از او ...

الهی عزیزم‌ بچه اولت چندسالشه‌  این احساسات‌ به خاطر بارداریتم هست ها‌ 

من یدونه فقط پسر دارم‌‌ یادمه‌ بارداریم حس های اینجوری بهم دست می‌داد یا همین الانم چند روز مونده پریودیم‌ دقیقا همینم‌ به همسرت‌ بگو هواتو‌ داشته باشه کمکت‌ کنه‌ احتمالا فشار زیادی روت‌ هست‌ به خاطر فرشته های نازنینتم‌ که شده خودت‌ و کنترل کن‌ به بچه اولت برس به فکر دومی که قراره بیاد و یه بچه شیرین فکر کن امید داشته باش عزیزم همسرت حتما باید کمکت کنه❤برای سلامتی خودت و نی نی خوشگلت  صلوات فرستادم🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی بعد زایمان بود 

با شیردادن به بچه و کاهش وزن درست شد

شش ماه طول کشید 

مذهبی هستم 

توسل و دعا و مناجات بهم کمک میکرد

خیلی ضعیف بودم، کم کم قوی شدم 

ضعیف از لحاظ جسمی و روحی، شکننده بودم قبل بچه، بعد بچه کم. کم قوی شدم، مدام ثواب شیر دادنم رو تو ذهنم میاوردم، امیدوار میشدم 

دوران بدی بود. فکر میکردم هیچکس درکم نمیکنه 

خداروشکر گذشت، دوران کرونا هم بود نمیشد جایی برم، کنج خونه با یه بچه کولیکی

ولی واقعا رشد کردم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
برام دعا کن 😢

توهم عشقت ترکت کرد؟

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

دارو میخورم

هنوز درمان نشدم ولی تو مدت خیلی کوتاهی از این رو به اون رو شدم. ولی اینجا از یکی از کاربرا شنیدم خیلی مهمه که دکتر خوب باشه و داروی درست تجویز کنه

علتش خانواده سرد و وضع مالی بد و شکست تحصیلی و شکست در روابط اجتماعی بود

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
منم حالم خیلی بده میخوام برم روانشناس یعنی خوب نمیشم؟؟

فقط میتونیم بگم  خودت باید به خودت کمک کنی 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
الهی عزیزم‌ بچه اولت چندسالشه‌  این احساسات‌ به خاطر بارداریتم هست ها‌  من یدونه فقط پسر ...

مرسی عزیزم. همسرمو ک کلا طی روز ۳، ۴ ساعت میبینم. همین الان هنوز نیومده خونه. ب بچه اولم ظلم میسه. ۷ سالشه... 

خودم دیگه جون ندارم همش دراز کشیدم غذا میخورم و میرم حموم فقط روزی ده بار فکر خودکشی سرم میزنه  ...

واسه چی افسردگی‌گرفتی گلم منم دقیقا همین حالات رو داشتم بعد از طلاقم ولی بدون روانپزشک خوب شدم البته دوستام هم خیلی با حرفاشون امیدوارم کردن

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤