2777
2789
عنوان

تست تنفس گوارشی یا تست روده

299 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی برای التهاب روده تست گوارشی یا تنفسی روده داده؟

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت کلونوسکوپیه؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
منظورت کلونوسکوپیه؟

نه میگا یه دستگاه میذرن رو بینیت نفش میکشی میفهمن روده ات درچه حاله

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
اره مامانم داده بود  همونی که ناشتا یه شربت ابلیمو بهت میدن بعدم فوت میکنی تو یه جیزی تا رنگ د ...

اره فکرمیکنم 

چیجوریه بمن گفت ۱ ساعت طول میکشه 

عوارض خاصی نداشتن؟

اره مامانم داده بود  همونی که ناشتا یه شربت ابلیمو بهت میدن بعدم فوت میکنی تو یه جیزی تا رنگ د ...

دردنداره؟

یا خدا همچین چیزی نشنیده بودم و به نظرم بعیده همچین چیزی وجود داشته باشه چون بینی چه ربطی به روده دا ...

عزیزم اگر عفونت داشته باشه فرد گاز هیدروژن تو تنفسش هست

عزیزم اگر عفونت داشته باشه فرد گاز هیدروژن تو تنفسش هست

چه جالب 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چه باحال کجا انجام میدن  چرا برای من اینکارو نکردن😠

مشکلت چی بود؟

من اهوازم روده هام ملتهبن

اره فکرمیکنم  چیجوریه بمن گفت ۱ ساعت طول میکشه  عوارض خاصی نداشتن؟

نه چه عوارضی مگه فوت کردن عوارض داره ؟ 

اکر اونی باشه مامانم داده بود خیلی راحته چیزی نداره اصلا تو ازمایشگاه قراره انجام بدی ؟ 

نه چه عوارضی مگه فوت کردن عوارض داره ؟  اکر اونی باشه مامانم داده بود خیلی راحته چیزی نداره اص ...

والا تو کلینیک خود دکترم

2790
2778
2791
2779
2792