julia_8323 مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 877 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 31 پست من امسال فرهنگیان قبول میشم ؟شوهرم وفاداره و وفادار میمونه؟من کی باردار میشم ؟ 1401/09/09 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 میشه از ظاهرم بگی؟ و زمان ازدواجم یعنی از قیافت؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 6865 درست میشه همین شکلی نمیمونه ميشه بهم بگي جزو كدوم دسته است واقعا موندم
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 همه همينو ميگن سر كتابم باز كردم همينو گفتن ديگه كي درست ميشه اخه ميترسم مريضي چيزي بگيرم ا ... عزیزم شاید خیلی زمان ببره تا درست شه اگه انقدر اذییتی و میترسی چرا باهاش موندی؟تو که هنوز عقدی.مطمئن باش خیلی فرصت های بهتری برات پیدا میشهمنظورت از مریضی چیه؟ یعنی میترسی ایدز بگیری؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 بله.خصوصیاتم هم ظاهر هم باطن ظاهرت تو دل برو و ملوسه اما حس میکنم یه کوچولو آدم حساس و زود رنجی هستی من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 6865 عزیزم شاید خیلی زمان ببره تا درست شه اگه انقدر اذییتی و میترسی چرا باهاش موندی؟تو که هنوز عقدی.مطمئن ... اره ديگهمريضي هاي جنسي موندم چون نميتونم مچشو بگيرماگر بهم ثابت شه با كي ديگه اي رابطه حنسي داره واقعا جدا ميشم
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 ميشه بهم بگي جزو كدوم دسته است واقعا موندم به نظر من در حد شیطونی تو گوشی و لاس زدنه خیانت در اون حد نمیکنه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 بله و زمان ازدواجم؟ به این زودیا نیست.یعنی حداقل امسال نیست شاید یه سال یا نهایت دو سال دیگه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 6865 به نظر من در حد شیطونی تو گوشی و لاس زدنه خیانت در اون حد نمیکنه 🤕
beeetii عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 991 ظاهرت تو دل برو و ملوسه اما حس میکنم یه کوچولو آدم حساس و زود رنجی هستی درسته🌹. ببخشید این سوال اخرمه میشه بهم بگی خانوادم باهم اشتی میکنن یانه؟
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 اره ديگه مريضي هاي جنسي موندم چون نميتونم مچشو بگيرم اگر بهم ثابت شه با كي ديگه اي رابطه حن ... این اتفاق نمیفته نمیتونی مچشو بگیری چون رابطه جنسی نداره البته این فقط حس منه احتمال داره غلط هم باشه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18032 درسته🌹. ببخشید این سوال اخرمه میشه بهم بگی خانوادم باهم اشتی میکنن یانه؟ یکم سختی داره ولی آشتی میکنن من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
marimilkyway عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 6865 این اتفاق نمیفته نمیتونی مچشو بگیری چون رابطه جنسی نداره البته این فقط حس منه احتمال داره غلط ... ميخواتسم ادم بزارم دنبالش بهم گفتن نكن و زندگيت رو خراب نكن بقيه هم ميگم در اون حد نيست كاراشولي خوب دلم صاف نميشه باهاش