2777
2789
میشه از ظاهرم بگی؟ و زمان ازدواجم

یعنی از قیافت؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه همينو ميگن سر كتابم باز كردم همينو گفتن ديگه كي درست ميشه اخه  ميترسم مريضي چيزي بگيرم ا ...

عزیزم شاید خیلی زمان ببره تا درست شه اگه انقدر اذییتی و میترسی چرا باهاش موندی؟تو که هنوز عقدی.مطمئن باش خیلی فرصت های بهتری برات پیدا میشه

منظورت از مریضی چیه؟ یعنی میترسی ایدز بگیری؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بله.خصوصیاتم هم ظاهر هم باطن

ظاهرت تو دل برو و ملوسه اما حس میکنم یه کوچولو آدم حساس و زود رنجی هستی

عزیزم شاید خیلی زمان ببره تا درست شه اگه انقدر اذییتی و میترسی چرا باهاش موندی؟تو که هنوز عقدی.مطمئن ...

اره ديگه

مريضي هاي جنسي 

موندم چون نميتونم مچشو بگيرم

اگر بهم ثابت شه با كي ديگه اي رابطه حنسي داره واقعا جدا ميشم 

ميشه بهم بگي جزو كدوم دسته است  واقعا موندم

به نظر من در حد شیطونی تو گوشی و لاس زدنه خیانت در اون حد نمیکنه 

بله و زمان ازدواجم؟

به این زودیا نیست.یعنی حداقل امسال نیست شاید یه سال یا نهایت دو سال دیگه

اره ديگه مريضي هاي جنسي  موندم چون نميتونم مچشو بگيرم اگر بهم ثابت شه با كي ديگه اي رابطه حن ...

این اتفاق نمیفته نمیتونی مچشو بگیری چون رابطه جنسی نداره 

البته این فقط حس منه احتمال داره غلط هم باشه 

درسته🌹. ببخشید این سوال اخرمه میشه بهم بگی خانوادم باهم اشتی میکنن یانه؟

یکم سختی داره ولی آشتی میکنن 

این اتفاق نمیفته نمیتونی مچشو بگیری چون رابطه جنسی نداره  البته این فقط حس منه احتمال داره غلط ...

ميخواتسم ادم بزارم دنبالش 

بهم گفتن نكن و زندگيت رو خراب نكن 

بقيه هم ميگم در اون حد نيست كاراش

ولي خوب دلم صاف نميشه باهاش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز