2821
2789
عنوان

تغيير

30 بازدید | 8 پست

من خيلي خجالتي و خشكم 

از ١٥سالگي يادم اينجورم الان كه ٣٠سالمه

اصلا روم نميشه حرف بزنم انگار يكي دهنمو دوخته

الان دوتا مهمون پسر خاله هام بودن فقط سلام واحوالپرسي كردم تمام

اصلاااااا نميتونم خودموني بشم 

خيلي خجالتيم 

هيچي رو من تاثير نداره واقعا 

راه حل شما چيه الان

منم خجالتی بودم. سرکار رفتم، مجبور شدم خجالتی بودن رو بذارم کنار

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماها اینجوری بزرگ شدیم ب این اسونیا تغییر نمیکنیم

اخه يتحوري خيلي استرس بهم وارد ميشه اضطراب اجتماعي دارم 

بعدم اقوام ما خيلييي سخت گيرن سريع ايراد ميگيرن ازت  اين باعث ميشه بيشتر خجالتي بشم

منم خجالتی بودم. سرکار رفتم، مجبور شدم خجالتی بودن رو بذارم کنار

منم رفتم نشد

با فريبه ها بهترم اما فاميل نميتونم 

ميترسم از حرفاشون 

خجالت ميكشم بهم بگن زبون دراوورده

منم رفتم نشد با فريبه ها بهترم اما فاميل نميتونم  ميترسم از حرفاشون  خجالت ميكشم بهم بگ ...

دو تا انتخاب داری دیگه. یا خجالت رو میذاری کنار و مواقعی که لازمه حرف میزنی. ببین فقط مواقعی که لازمه نه در حدی که جلوی حرف زدن بقیه رو بگیری.

یا به خجالتی بودنت ادامه میدی که مبادا کسی فکر کنه زبون درآوردی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
دو تا انتخاب داری دیگه. یا خجالت رو میذاری کنار و مواقعی که لازمه حرف میزنی. ببین فقط مواقعی که لازم ...

اخه همون كم هم حرف ميزنم كسي بهم توجه نميكنه ادم حسابم نميكنن اقوام چون منو شناختن!

راهي نداري كه اعتمادشونو جلب كنم؟؟

اخه همون كم هم حرف ميزنم كسي بهم توجه نميكنه ادم حسابم نميكنن اقوام چون منو شناختن! راهي نداري كه ا ...

جلو آینه حرف زدن تمرین کن. ببین حرکت دستها و لبهات چطوریه. تمرین کن که اونطوری که می پسندی باشی. 

اگه موضوعی بهت مربوطه و اطلاع کامل ازش داری، حتما تو بحث ها شرکت کن. با خانواده خرید میرید یا تلفنی چیزی سفارش میدن، تو پیش قدم شو و خودت صحبتها رو بکن.

اختلاف سنی‌ات با بقیه فامیل زیاده؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز