2777
2789
آره مثلا درسشون در هر موردی بود براش میکشیدم برا املای شبش مثلا درس اَبر براش یه ابر کشیدم اسب برا ...

قبل از شروع تمرین نشانه ی جدید هم براش اون نشانه رو با یه نقاشی در صفحه ی اول میکشیدم بعد شروع میشد به مشق در مورد اون درس

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم میشه بگی چجوری درست کردی منم درست کنم

بله حتما 

یه دایره درآوردم با مقوا بعد اندازه همون دایره رو  برگه آچاریه دایره دیگه درآوردم از وسط  نصف کردم و  چسبوندم روی دایره مقوایی.  روی قسمت سفید لب و نشانه ن رو نوشتم بالاش هم چشم کشیدم یه دایره کوچولو از مقوا درآوردم نصف کردم برای باله یه سه گوشم درآوردم واسه بالای نهنگ.

عکسی که از نت گرفتم رو ببین راحته 

بیزحمت از کاردستی هایی که برای حروف درست میکنی بزار منم درست کنم انقدر فکر کردم تو هنگم هنوز

واسه هر صدا یکی از مادرا درست میکنه من صدای ن رو انتخاب کردم فقط همین رو درست میکنم