2777
2789

[QUOTE=261566472]هومیوپاتی، دارو گرفتن از انگلیس ...... برا چ مشکلاتی میرن ؟[/QUOTبرای هر مشکلی میرن مثل طب سنتی یا طب اسلامی که برای همه ی بیماری ها مراجعه میکنن داروهاشم ظاهرا از خارج وارد میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کایروپرکتیک هم برای این اسیب دیدگیا خیلی خوبه من شنیدم حالا نمیدونم عوارضش چیه ک ترسیدی

یدم نیست دقیق ولی اگر کسی خیلی وارد نباشه ممکنه مشکل برا نخاع پیش بیاد.من مهره گردنم‌فکر کنم باهمون روش جا انداخت البته هم با دست معاینه‌کرد هم‌عکس گرفتم.یه سری حرکت انجام داد و گردنم یه صدایی داد انگار مهره جا بیفته.البته یه مقدار درد داشت خیلی کم لحظه ای.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

سلام ابجی خوبی میشه اگه برای نذرتون قصد کمک به نیازمندا داشتی منوهم فراموش نکنی برای رضای دل خدا. کمک همیشگی نمیخوام فقط برای کرایم یه کمکی بشه برم خانوادم ببینم بعدیکسال بخدا منم همیشه دعاتون میکنم😔

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
2790
2778
2791
2779
2792