2777
2789

[QUOTE=261566472]هومیوپاتی، دارو گرفتن از انگلیس ...... برا چ مشکلاتی میرن ؟[/QUOTبرای هر مشکلی میرن مثل طب سنتی یا طب اسلامی که برای همه ی بیماری ها مراجعه میکنن داروهاشم ظاهرا از خارج وارد میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کایروپرکتیک هم برای این اسیب دیدگیا خیلی خوبه من شنیدم حالا نمیدونم عوارضش چیه ک ترسیدی

یدم نیست دقیق ولی اگر کسی خیلی وارد نباشه ممکنه مشکل برا نخاع پیش بیاد.من مهره گردنم‌فکر کنم باهمون روش جا انداخت البته هم با دست معاینه‌کرد هم‌عکس گرفتم.یه سری حرکت انجام داد و گردنم یه صدایی داد انگار مهره جا بیفته.البته یه مقدار درد داشت خیلی کم لحظه ای.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

سلام ابجی خوبی میشه اگه برای نذرتون قصد کمک به نیازمندا داشتی منوهم فراموش نکنی برای رضای دل خدا. کمک همیشگی نمیخوام فقط برای کرایم یه کمکی بشه برم خانوادم ببینم بعدیکسال بخدا منم همیشه دعاتون میکنم😔

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖