2777
2789
عنوان

مردی که میپیچونه😑

411 بازدید | 11 پست

چن ساله با پسری در ارتباطیم ک فعلا دانشجوعه ولی ب گفته خودش قصدش ازدواجه 

مشکل اینه ما مسافتمونم از هم دوره ( درحد 17 ساعت) رفتارش باهام خوبه زنگ میزنه مهربونه و..  ولی علاقه ای به دیدنم نداره ینی همیشه باید من پیگیر باشم و برم دیدنش 

حتی الان که چن روزی شهر نزدیک تر اومده و بعد یه هفته باز برمیگرده خارج!  ینی دلش تنگ نمیشه بخواد منو ببینه؟  تا میگم چرا نمیای میپیچونه!  یه جواب درست حسابی نمیده بعدم بهش برمیخوره دست پیش میگیره که اره ت همش سر این دعوا کن(بازبون خوشم گفتم بهش)  

اگه بحث اینا نباشه خوبه باهام 

چیکار کنم؟  با مردی ک میپیچونه چیکار میکنن؟  تا حالا شده چن روزی محل ندم سرسنگین باشم دعوا کنم با مهربونی بگم علتشو بپرسم هیچکدوم جواب نداده

خواهش میکنم راهنماییم کنین

سنتون چه قدره؟ و چند وقته با هم در ارتباطید؟ واقعیتش من احساس مبکنم  رابطه برای اون انقدر جدی نیست یا اون اعتماد به نفس رو نداره‌ که بیاد ببینتت. عجیبه به هرحال پسری که دانشجوی یه شهر دیگه‌ست انقدر براش سخت باشه رفت و آمد کردن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تردید داره از شهر دور همسر بگیره

حالا چرا از شهر دور

زن داداش من هم خیلی اصرار کرد به ازدواج

از زنجان آمد تهران

حالا بعد ده سال میگه من اینجا غریبم همش بهانه میگیره

از اوا کلی گفتیم بعدا سختت میشه گفت نه ولی حالا....

علتش مهم نیست شاید میخواد چهره واقعی شو نشناسی 

ولی چیزی که مهمه عمرته جوونیته 

راست و پوست کنده بگو بهش اگه می خوای با من ازدواج کنی بیا نشون بذار در غیر این صورت خدافز 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

سنتون چه قدره؟ و چند وقته با هم در ارتباطید؟ واقعیتش من احساس مبکنم  رابطه برای اون انقدر جدی ن ...

22 

4 ساله باهمیم

واس منم همین عجیبه غیر من هر شهری میره چ ایران چ غیر ایران ب من میرسه میشینه ساعت حساب میکنه ک اره فلان ساعت توراهم خسته میشم