2777
2789
عنوان

مبل +عکس😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9211 بازدید | 123 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قشنگه عزیزم بنظرم به سبک خونت میاد 

فعلا هنوزم این سبکا تو بازار هست 

پس میتونی حداقل تا چندین سال دیگه داشته باشی شون 

حرص وسایل رو نخور مال من خیلی بد و جنس بد و خرابه اما بیخیال مال دنیا انشالله پول دستم بیاد عوض میکنم نشدم به درک مهم. حال خوبه

این سبکه مبل چطوره

منم تازه خریدم پارچه مسکو خارجی عالی مازراتی خوب نیست

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

اسی این چند قیمتش ؟ 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
قشنگه عزیزم بنظرم به سبک خونت میاد  فعلا هنوزم این سبکا تو بازار هست  پس میتونی حداقل تا ...

برا من اینه پارچه مسکو ضد لک

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

اینا ک اصلا 

بیا ملایر پرررررر مبل همشم قشنگ نمیدونی کدومو بخری قیمتام عالی چون اکثر تولیدی ان

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

این

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،