2777
2789
عنوان

لعنتی 😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 30 پست
چیکار چیکار؟

سیم کارتشو بشکونه بعد شمارشم پاک کنه همش تو 10 مین ... سریع انجام بده .... بعد راحت میشه ... حتی بخواد هم نمیتونه دیگه ارتباطی داشته باشه ... بعد 6 ماه راحت میشه از فکرشم میاد بیرون .... در سنین بالاتر میفهمه چقد ساده بوده ...و از خودش دررنج میشه که چرا انقد بچه بوده ... خداییش این تنها راهه

کسی که چهارچوب داره ، اصالت داره  
عشقت که قطعا عشق نیست ... شما هم الان نمیفهمی چی میگی واسه این سخته ... ولی یکاری میتونی بکنی که خلا ...

بخدا بگی با یکی دیگ دوست شو میزنم از وسط خودمو نصف میکنم /:

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با یکی دیگه دوست شو راه حله بنظرت؟ برو خودتو نصف کن من همینجوریش نصفم

اخ هرکی شکست عشقی میخوره میگن برو با یکی دیگ دوست شو منم فک کردم قراره چنین چیزی بگین

خب اینطوری فقط راه ارتباطی رو پاک میکنه وقتی هنوز بهش فکر میکنه👩🏻‍🦯

بابا شما لیلی مجنونم باشی 1 سال بگذره از فکرش میایی بیرون ... خیالی فکر نکنیم دیگه ... از دل برود هر انکه از دیده برفت

اخ هرکی شکست عشقی میخوره میگن برو با یکی دیگ دوست شو منم فک کردم قراره چنین چیزی بگین

نه کلا عاشقی تو این دوره خطای محضه ... طرف هنر کنه خودش با خودش تکلیفشو مشخص کنه ... نمیخواد شوهر یا زن بگیره

سلام وقتتون بخیر 

شما میگید عشق چون عنوان دیگه پیدا نمی‌کنید 

اگه بخوام رک بگم پسر 12 ساله عاشق شما بشه میشه اسمش رو گذاشت عشق؟ 

هر دوست داشتنی رو نمیشه گذاشت عشق شما دوسش داری خیلی زیادم دوست داری منم متوجه هستم دلیلم داره شما توی رابطه با پدر و محبت ایشون نسبت به خودتون دچار یه باگ بزرگ هستید میگید نه حاضرم یه جلسه مشاوره بیای و اونوقت بفهمی از کجا ضربه خوردی 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز