2777
2789

7سال 

3سال دوستی 4سال عقد بودیم 

2ماه جدا شدیم هرجا میرم جلو چشمامه 

بی اختیار فقط اشک میریزم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سریع برو تو یه رابطه دیگه

اون طرف چه گناهی کرده که باید قربانی شکست عشقی  یکی دیگه بشه 

برای اینکه یادتون بره میرید با یکی دیگه 

شما دیگ کی هستین؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
میشع بپرسم چرا جدا شدین

بی عرضه بود 

4سال عقد بودیم حتی یک هزار تومنیم پس انداز نکرد

نمیتونست عروسی بگیره 

منم دیدم فقط عمرم داره میره گفتم جدا بشیم 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
اون طرف چه گناهی کرده که باید قربانی شکست عشقی  یکی دیگه بشه  برای اینکه یادتون بره میرید ...

شاید اصن اونی ک باهاش میری تو رابطه بدتر از قبلی باشه ولی درکل اینکه سرم بشی خوبه من بعد کات رفتم بایکی ک اصن تو فاز خودش بود منم همینجوری باهاش اوکی شدم ولی بعد ۴ ماه رفتم با یکی دیگ ن جدیه تقریبا منم ازش خوشم اومده یکم ولی الکی باهاش نیسم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽
خیلی سخته خودتو سرگرم کن 

از سختم یچیز اونور تره 

من حتی دیگه نفس کشیدنم ب زوره

عزیزم تو که همه ی عمرت رو گذاشتی 🥺💔

😔😔