2777
2789
عنوان

شوهر زبل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب و عجیب  زندگیت جوریه که فکر میکنی ب طلاق برسی یا همینجوری از این فکرا میکنی؟

نه همچین چیزی توی زندگی من نیست شکر خدا اما حس می‌کنم چون اون توی خونواده ش تجربه ی طلاق یکی از بچه ها رو داشتن خیلی دست به عصا شدن. حس بدی دارم از این قضیه. البته اینم بگم مهریه م هم کم نیس و حدودای ۳۰۰ تاست

الان که چیزی نشده ازالان فکرکنم به فکرطلاقی میخوای پولدارشی

نه این طور نیس من واقعا از طلاق می ترسم و اینکه اون داره بهش فک می کنه که اگه اتفاق افتاد ضرر نکنه اذیتم می کنه

من هیچکدوم از طلاهای فاکتور نگه نداشتم یعنی گم شدن خیلی راحتم فروختم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
نه این طور نیس من واقعا از طلاق می ترسم و اینکه اون داره بهش فک می کنه که اگه اتفاق افتاد ضرر نکنه ا ...

ازهرچی بترسی سرت میاددرضم اخرهرچی ایشون خریده باشه مال اونه پس زیادتوفکرش نروهزارکارشم بکنی بازمال اونه اگه طلاقتت بده پس مثبت باش به زندگیت بچسب به اینچرندیاتمگوش نده

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
نه همچین چیزی توی زندگی من نیست شکر خدا اما حس می‌کنم چون اون توی خونواده ش تجربه ی طلاق یکی از بچه ...

نه عزیزم این فکرا خدای نکرده به مرور ممکنه رخ بده تو زندگیت 

بیخیال باش الان طلا رو هر جا ببری اصلا فاکتور نمیخوان برا تعویض و اینا میتونی در صورت لزوم ببری عوض کنی همه رو به نام خودت فاکتور بگیری 

نه این طور نیس من واقعا از طلاق می ترسم و اینکه اون داره بهش فک می کنه که اگه اتفاق افتاد ضرر نکنه ا ...

استارت تاپیک قبلتوخوندم الان اینم دیدم شک نکن شوهرت نرمال نیست دزده دزدددد