2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم ۲سال از شوهرش بزرگتره هیچ مشکلی ندارن..خوشبخت ترینند😍

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               

آره بعدا خانواده شوهر میکوبن تو سرت،شوهرت ممکنه ازت سرد شه،بعد یه بار زایمان پیتر ازش بنظر میای انقد در گوشش میخونن تا سرد بشه ازت

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

آره بعدا خانواده شوهر میکوبن تو سرت،شوهرت ممکنه ازت سرد شه،بعد یه بار زایمان پیتر ازش بنظر میای انقد ...

☹☹ خواستگاریشون سنتی بوده دوست نیستیم اگر اینطور باشه که اصلا خوب نیس

هیفا جون بالای ۳۰هستن ؟ بهم میگن هردو بالای ۳۰ باشن ریسکش کمتره  

آره خواهرشوهرم ۳۹ شوهرش ۳۷

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               
تو اطرافیان دیدین که مشکل نداشتن ؟ من ریزه میزه ام ولی بهر حال سن شناسنامه ای مهمه

اره دیدم و خیلی هم زندگی خوبی دارن 

منم سنم کم میزنه و این خیلی خصوصیت خوبیه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم