2821
2789
عنوان

از لحاظ روحی...

128 بازدید | 11 پست

نیاز دارم برم سفر بدون سه تا بچه ها😁

یکهفته فقط استراحت و خرید و تفریح و... 

یکسال اخیر خیلی سخت گذشته بهمون 

فشار زیاد روحی و جسمی و مالی🥴

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میام

پول داری بریم؟ کجا بریم 

من نظرم یه هتل هست به اسم هالیدی وسط جنگل شمال 

مث هتلا خارجی میمونه خیلییی گرونه 😩

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
3 تا/ خدا قوت من تو یکیش موندم/

اره 6سال،3سال و 8ماه، 6ماهه 

فشار جسمی و روحیم بخاطر خستگی سر و کله زدن با بچه هاس

پول داری بریم؟ کجا بریم  من نظرم یه هتل هست به اسم هالیدی وسط جنگل شمال  مث هتلا خارجی م ...

نه پول ندارم 😅 میرم سال دیگه میام پیام میدم  😁

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اره 6سال،3سال و 8ماه، 6ماهه  فشار جسمی و روحیم بخاطر خستگی سر و کله زدن با بچه هاس

منک جسمم ترک خورده و جای بخیه روی شکم/

روحمم ک داغون بعد زایمان نمیدونم چ مرگمه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
نه پول ندارم 😅 میرم سال دیگه میام پیام میدم  😁

سال دیگه هم خوبه 😂

منک جسمم ترک خورده و جای بخیه روی شکم/ روحمم ک داغون بعد زایمان نمیدونم چ مرگمه

طبیعیه 

شیر بادام بخور هر روز

طبیعیه  شیر بادام بخور هر روز

یکسال گذشت خواهر ولی وسواس گرفتم اذیتم میکنه 

اینقدر داغون بودم اوایل دخترم سینمو میگرفت حس نکبتی بهم دست میداد افسرده میشدم ک شوهرم بعد بماه گفت شیر خشک بدیم 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
سال دیگه هم خوبه 😂

پس منتظرم بمون تا سال دیگه 😂😂🥰

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز