2777
2789

خداوند‌نمیخاد این اتفاق بیفته وهرگز‌امکانشم نیست

خداوند‌توقران‌فرموده‌ما به هرکس بخواهیم مال واموال بی حساب میدیم وبه هرکس که بخوایمم هیچی نمیدیم

قطعا اینها امتحانیست برای شما

همه چی تو دنیا امتحانه وهیچی برای عشق وحال وفخرفروشی نیست

ساده ترین چیزایی که داریم وبرامون داشتنش عادیه هم امتحان الهیه

پسر هستم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. مردم سوئیس و خیلی از کشورهای دیگه همگی پولدار هستن. توی خیلی از کشورها سطح رفاه اونقدر بالاست ک ...

واقعا انقدر ساده هستین که این چیزا رو باور میکنید ؟ قطعا سطح رفاه مردم اون کشورا بالاتره ولی اینکه همه پولدارن انقدر که دیگه پول ارزش نداره جوکه . اصلا به عقل خودت جور در میاد که کسی که مثلا معلمه ،با مثلا مدیر فلان برند معروف ساعت سازی درآمدش در یک حد باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

این تفکر هم رده بودن همه باهم 

و ثروتمند شدن مثلا کارگر در حد کارفرما و .... تفکرات کمونیستیه 

امکان پذیر نیست همه در یه سطح باشن جامعه به کارگر به پاکبان به تمام مشاغل نیاز داره هیچ وقت نمیشه یه کارگر یا کارمند در حد یه جراح متخصص درامد داشته باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
وقتی که همه پولدار بشن دیگه کی میاد رفتگری بکنه؟  یا کی میاد نانوایی بزنه

عدالت اینه که هر کسی اندازه ی تلاشش و تخصصش و بدون استفاده از رانت به ثروت برسه، اینکه همه به یک اندازه ثروت داشته باشند غیر ممکنه… اینکه شغل شخص فقط و فقط به تخصص و قابلیت اون شخص ربط داشته باشه و نه چیز دیگه… همه ی این چیزا خودش باعث تقسیم عادلانه ی ثروت میشه… در همه ی کشورها، هم کارخونه دار هست و هم کارگر، هم به قول شما نونوا هست و هم رفتگر…مهم اینه که عدالت در توزیع همه ی این ها وجود داشته باشه… 

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
👌👌 برابری همه خلاف قانون طبیعته. رفاه باید باشه. باید سطح زندگی اکثر جامعه خوب باشه ولی اینکه بگی ...

بله خیلی خوب اشاره کردین همینطوره که گفتین

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
وقتی که همه پولدار بشن دیگه کی میاد رفتگری بکنه؟  یا کی میاد نانوایی بزنه

مکانیزه میشه

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

دنیا نه ولی ایران چرا....یع نظریه خوندم نوشته بود اگر همین الان ثروت دنیا به صورت عادلانه تقسیم بشه بازم زیر 10 سال اوناییکه از قبل ثروتمند بودن به دارایی قبلشون میرسن چون بلدن پول دربیارن

نه هیچ وقت نمیشه برای همین خط فقر هست دیگه میشه تو یه جامعه مثل کانادا همه سطح رفتار معمولی رو داشته باشن ولی مثلا کسی که کارآفرینه خب درامد بالاتری باید داشته باشه چون زحمت بیش تری میکشه

ن اصلا

خیلیا هستن ب دلیل گشادی زیادشون هیچ کاری نمیکنن و اماده ی خوردنن 

هیچ وقت همه پولدار نمیشن 

تا وقتی خدت عرضه نداشتی همه مال و منال دنیا رم بت بدن همشو ب باد میدی

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت