2777
2789
عنوان

قرص سرترالین

875 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

قرص سرترالین ۵۰ ، مادرم یک سال و نیم مصرف میکنه برای کاهش اضطراب و افسردگی

یک هفته اس سرخود قطعش کرده

عوارض بدی گرفته

سرگیجه، شل شدن بدن، فشارش رفته بالا 

دیگه نمیخواست مصرف کنه، یهو قطعش کرد

فکر میکرد عوارض سرماخوردگیه

یا اینکه بیماری خاصی گرفته

کسی این قرص رو مصرف میکنه؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

باید یواش یواش کمش کنه مثلا نصفش کنه ی ماه  دوزش بعد یک چهارم بعد قطع کامل 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید ارو اروم‌قطع می‌کردند 

من یه بار دکتر بهم نوشت برام نساخت کلا استفاده نکردم ولی میدونم که باید موقع قطع هم از روزی سه چهارو و بد دو هفته دو چهارم و بعدش یک چهارم قطعش کرد

ایرانی ها! وضع آب خیلی خرابه!!!خیلی خراب!!!!ایران داره از یه منطقه نیمه خشک به منطقه خشک و بیابانی تبدیل می شه!
منم قبلا مصرف میکردم با گذشت ۴ سال الان بهترم اوایل خیلی بد بود الان بهترم.

شما برای چی مصرف میکردی؟

میگن خیلی ها این قرص مصرف میکنن عوارض بدی نداره و شادی آوره

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
شما برای چی مصرف میکردی؟ میگن خیلی ها این قرص مصرف میکنن عوارض بدی نداره و شادی آوره

پنیک اتک یا همون افسردگی شدید.من نمیدونستم ترک یهوییش ممکنه برام بد باشه تا چند سال موقع خواب قبل اینکه به خواب برم یهو انگار برق گرفتتم تیک می‌گرفت بدنم ولی الان خوبم

خدایا خودت بساز....تو بسازی قشنگتره❤
ببخشید تو یه تاپیکی در مورد تریاک و همورید گفتید واقعا بواسیر با تریاک میره؟؟؟خیلی دارم عذاب میکشم😭

نمیدونم.شنیده بودم .امتحان کنید ضرر نداره

پنیک اتک یا همون افسردگی شدید.من نمیدونستم ترک یهوییش ممکنه برام بد باشه تا چند سال موقع خواب قبل ای ...

سلام عزیزم شما دیگه پنیکتون خوب شد؟ خواهش میکنم پیامم رو دیدی جواب بده. ممنون