2777
2789
عنوان

لتروززززززول

367 بازدید | 58 پست

سلام دوستای گلم ...من دوساله اقدام به بارداری کردم....یه بار هارج از رحم شد بادارو سقط شد یه بارم بارداریم پوچ بود...خلاصه الان رفتم دکتر برام لتروزول نوشته وسونوی روز۱۲پریود...چندماهه پیش رفته بودم سونو گفت اندازه فولیکولت ۹   ۱۰   ۱۱خوبه   نمیدونم دیگه این ماه چی میشه نظر بدین درمورد مشکلم،😟😟😟😟😟

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم کنار اینا پودر اینوفولیک بگیر بخور روزی دو تا و هر شب شکمت رو با روغن سیاه دونه چرب کن که کیفی ...

چشم حتما خانومی.فقط دکتر قرص پرگنالایف  باویتامین دی داده ...کناراونااین پودرو استفاده کنم

خدای مهربونم همیشه همراهم بودی همیشه دستمو گرفتی همیشه هوامو داشتی به بودنت ایمان دارم ...😊💚❤️
من از خیلیا شنیدم با لتروزول جواب گرفتن

ایشالله منم نتیجه بگیرم

خیلی نگرانم انشالله این ماه دیگه جواب بگیرم....انتظار خیلی سخته😟😟😟😟

شما  لتروزول خوردی فولی چند بود برات؟ باردار شدی؟ میشه بگی ضخامت آندومتر برات چند بود؟؟

سلام گلم..من درهر تخمدان ۱دونه۱۹

داشتم...ضخآمت هم ۸بود دکترگفت عالیه..اگه حامله بشی دوقلومیشه۸۰درصد

اچ ام جی هم زده بودی یا فقط لتروزول خوردی؟

نه گلم فقط اچ سی جی

انشالله این ماه مثبت میشی.. منم ماه اخر لتروزول خوردم. خارج از رحمی چند هفتگی مشخص میشه؟

گلم بی بی چک من این ماه به شکرخدا مثبت شد

انشالله این ماه مثبت میشی.. منم ماه اخر لتروزول خوردم. خارج از رحمی چند هفتگی مشخص میشه؟

فک کنم ۶هفته ۷هفته