2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33257 بازدید | 278 پست
نه عزیزم چطور مگ۶

خوب پس چرا اینقده دیر ؟

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا هی میگین عفونت عفونت،مردشور ختنه رو ببرن،اگه بعد از هر جیش بچه سر آلت رو بالا بکشین و اون سفیدک ...

دقیقا دکتر بهم همینو گفت ولی خوب الان ۷ سالشه وقتی دست میزنم معذب میشه چشماشو میبنده

99/9/9.....
چرا نکنه،چه ربطی داره،مگه خارجی ها ک ختنه نشدن مشکل زناشویی دارن،چه حرفاییه،بعدشم شب خواستگاری مگه م ...

چی بگم من ب شخصه همچین ازدواجی داشتم جدا میشدم نظر ۹۹درصد دخترا همینه

دقیقا دکتر بهم همینو گفت ولی خوب الان ۷ سالشه وقتی دست میزنم معذب میشه چشماشو میبنده

عزیزم بچه ات خیلی بزرگه برای اینکه تو اینکارهارو کنی، خجالت بکش واقعا. بده خودش کرم بزنه و اینکه اصلا برای چی دست می‌زنی تو که عمل هم نکردیم هنوز.

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
جدی چرا دیر  چطور بود  مراقبتاش چجوریه

من همش استرس داشتم فکر میکردم ختنه وحشتناکه نبردیمش.دیگه کلاس سوم بردیمش پیش متخصص براش ختنه کردبرگشتیم گفتم دامن پات کن عصبانی شد گفت مگه زنم🤣فقط دو روز کمی بد راه میرفت دیگه خوب شد