2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33257 بازدید | 278 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم هرچی هم بقیه بهش میگن گوش نمیده فکر کرده هنر داره میکنه

من پسرم ۲۰روزگی ختنه کردم الان میگم پارسا ببرم ختنت کنم میگ ن درد داره😂خداروشکر ک دیگ تموم شد وگرنه  الان قیامت میکرد اخه دیده پسر خالم دامن میپوشید ترسیده میگ با من نکنید نمیدونه باهاش اینکارو کردیم فقط یادش نمیاد😂

وای اینهمه دیر کجایی هستین شما نکنه عرب هستین؟

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
یعنی باید لخت باشه شما دیدین این سنی ختنع

بچه خودم سه سالگی ختنه کردم اره باید یه مدت دامن بپوشه بزرگ شدن پوست الت ضخیم شده دیرتر خوب میشن و بهتره یه ماه دامن بپوشه ک زخماش اذیت نشه 

بذار تابستون چاره چیه

من پسرم ۲۰روزگی ختنه کردم الان میگم پارسا ببرم ختنت کنم میگ ن درد داره😂خداروشکر ک دیگ تموم شد وگرنه ...

الان چند سالشه

پسر خالتون کی ختنه شد چند سالش بود

پسرتون مگه میدونه ختنه چیع یا فقط دامن رو میگه

99/9/9.....
بچه خودم سه سالگی ختنه کردم اره باید یه مدت دامن بپوشه بزرگ شدن پوست الت زخیم شده دیرتر خوب میشن و ب ...

حالا دامن خوبه شنیدم چند روز کلارلخت باشه

باید چرب هم بکنم

99/9/9.....
حالا دامن خوبه شنیدم چند روز کلارلخت باشه باید چرب هم بکنم

تا الان نکردی دیگه نکن،خاطره ی بد میشه براش،ضمن اینکه من شنیدم برای بچه ی بالای سه سال با بیهوشی انجام میدن دکترا،اون بیهوشی کلی ضرر داره برا مغز

ن اتفاقا مثل هم حلقه ست و اتفاقا عورضش کمتره  با حلقه احتمال تنگ شدن مجاری اداره  با لیز ...

آخه حلقه بریدن نداره یه حلقهدم میزارن و خود پوست میفته تمیز تر در نمیاد

99/9/9.....