2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33820 بازدید | 278 پست
سه ماهگی خیلی خوبه بچه جون گرفته شیر خوب میخوره استامینوفن میشه بهش بدی 

بچت چند وقتشه ؟؟؟ زودتر ختنه کنی بهتره چون واکسناشم شروع میشه بچه اذیت نشه هی درد پشت درد بکشه . من قبل اینکه واکسناش شروع شه ۴۰ روزگی ختنه کردم ک بچه پشت سرهم درد نکشه .بهترین زمانشم ۴۰ روزگی برا ختنه  

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله همیشه سلامت باشه اذیت میشد پماد میزدی  دردش میومد یا خجالت میکشید پمادررو دور نخ میز ...

ممنون عزیزم

هم درد داشت هم سختش بود 

ببین پماد رو باید خالی میکردم تو یه دونه گاز استریل بعد گاز رو میذاشتم رو آلتش

من حلقه ندیدم از روز هفتم هم باید می‌نشست تو آب نمک که اونم خود ظلمانی بود جیغ میزد و میگفت نمیخام 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
آخه میگم دکتر گفت تا قبل ختته حتما بعد جییش این کارو بکن خودشم یاد دادم ولی تنبله وربچه بازیگوش یاد ...

نکن تروخدا

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
به شرطی که بشه ختنش کرد  پسر من نارس بود موند تا الان ۷ سالگی

سلامت باشه همیشه . اشکال نداره ی ده روزه دردش زودتر انشاالله خوب میشه . سعی کن نزار را بره مسکن بده 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ممنون عزیزم هم درد داشت هم سختش بود  ببین پماد رو باید خالی میکردم تو یه دونه گاز استریل بعد ...

تو آب نمک چرا؟؟؟

چجوری میزاشتی یعنی یه ظرف درست میکردی دم دستگاش رو میزاشتی تو ظرف

احتمالا دولش میسوخته

99/9/9.....

چقد بد ک تاالان نگهداشتید

میدونید چه فشار روانی متحمل میشه؟

بچه ۷ساله ک نمیدونه علت ختنه چیه فکر میکنه بخشی،از وجودش رو از دست داده

و بعد حس ناخوشایند و ایجاد عقده و مشکلات روانی که در بزرگسالی بوجود میان.

اصلا چجوری دلتون اومد واقعا این درد رو تااین سن نگهدارید براش

به هدفم رسیدم😉
تو آب نمک چرا؟؟؟ چجوری میزاشتی یعنی یه ظرف درست میکردی دم دستگاش رو میزاشتی تو ظرف احتمالا دولش می ...

دکتر خیر ندیده گفت یه تشت بزرگ میذاشتم می‌نشست توش بعد تو یه تشت کوچیک آب نمک درست میکردم می‌ریختم روش آره بچه‌م میسوخت زار میزد میگفت ولم کن بدار برم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
چقد بد ک تاالان نگهداشتید میدونید چه فشار روانی متحمل میشه؟ بچه ۷ساله ک نمیدونه علت ختنه چیه فکر م ...

عزیزم نارس دنیا اومد هیچی نداشت دکترش گفت باشه بزرگتر شه

99/9/9.....