2777
2789
عنوان

ختنه ۷ سالگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 33297 بازدید | 278 پست
چند وقت خوب شد  اذیت شد پسرت خجالت هم میکشید کسی میدیدش الان ختنش کنم یا عید کی خوب میشه

ببین من پسرم یه ماه طول کشید تا خوب شد یعنی خاطره ش یادم میاد دلم میخاد سرمو بکوبم به دیوار 

از ترسش راه نمی‌رفت ادرارش رو نمی‌کرد و فقط گریهههه واسه ختنه ش بیهوشش کردن قشنگ تا دو روز بدن‌ش جون نداشت راه بره باید بغلش میکردیم از طرفی هم گریه میکرد نمیذاشت واسش پماد بزنیم میگفت زشته هنوزم که هنوزه اسم ختنه میاد دستاش یخ میکنه رنگش میپره الهی بمیرم قشنگ تو ذهنش‌مونده 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس بزارم عید  شما چرا دیر ختنه کردین

من خودم میگفتم زود ختنه ش کنیم‌همسرم نذاشت اینقدر دست دست کرد تا اخر بچه م اینجوری اذیت شد 

به نظرم بذار وقتی تعطیل شد 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
ب نظر من ک بذار دو سه ماهگی  خودتم از زایمانت میگذره سر حالتری اون موقع

حتما 👌🏻ممنون

پس دو سه ماه دیگه ب روش بخیه میگم ختنه کنن. 

بخیه دردش بیشتره ؟ چرا همه سمت حلقه میرن؟

من خودم میگفتم زود ختنه ش کنیم‌همسرم نذاشت اینقدر دست دست کرد تا اخر بچه م اینجوری اذیت شد  به ...

ممنون 

الان دیگه مشکلی ندار ه پسرت

پماداشو نمیزدی طوری نشد 

راستی روش ختنه چی بود

99/9/9.....
ممنون پس همون میزارم ۳ماهگی  چندروز طول میکشه خوب شه؟  بخیه دردش بیشتره؟

دو سه روز اول درد داره نوزاد زیاد نمیفهمه غر میزنی استامینوفن میخوره میخوابه دو تا جیش اذیت میشه بعدش خوبه به یه هفته نمیرسه خیلی زود خوب میشه

روانشناسی کودک
حتما 👌🏻ممنون پس دو سه ماه دیگه ب روش بخیه میگم ختنه کنن.  بخیه دردش بیشتره ؟ چرا همه سمت حل ...

دو ماهگی عالیه

حلقه چون پوست رو نمیبرن راحتره

درد ندازه

پسر جاریم حلقه بود سر ۷ روز حلقش افتاد تو پوشکش

جاریم حلقشو نکه داشته یادگاری🤭

99/9/9.....
ممنون  الان دیگه مشکلی ندار ه پسرت پماداشو نمیزدی طوری نشد  راستی روش ختنه چی بود

الان نه مشکلی نداره ۹تا پماد  دکتر داده بود فقط ۳تاشو زدم براش روشش رو نمیدونم فقط یه نخ دورش بود گره داشت دقیقا یه ماه کامل شد اون نخ افتاد

الان نه مشکلی نداره ۹تا پماد  دکتر داده بود فقط ۳تاشو زدم براش روشش رو نمیدونم فقط یه نخ دورش ب ...

انشالله همیشه سلامت باشه

اذیت میشد پماد میزدی 

دردش میومد یا خجالت میکشید

پمادررو دور نخ میزدی 

حلقه نداشت

99/9/9.....