2777
2789
عنوان

روانشناسي

166 بازدید | 25 پست

بعضي از افراد تاپيك ميزننن و از شرايطشونننن گلايه ميكننن ، وقتي هم بهشون راه حلهاييي مختلف گفته ميشه هزار تا بهونه سر هم ميكننن كه نميشه ! خوب پس چرا تاپيك ميزني ؟😳 

تا اون جوابی که مدنظرشون هست رو تایید کنن بقیه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل یک نفری که تاپیک زده میخوام جدا شم نپرسین چرا و به چه دلیل نصیحتم نکنین.  خب ایشون دنبال چ ...

من يك روزه عضو شدم اينجااااا ،،،،، ويوووو گرفتن براشون منفعتييييي داره ؟

دقیقا،،مثل اون پربازدید

چقدر من حرص خوردم از دستش 

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
تا اون جوابی که مدنظرشون هست رو تایید کنن بقیه

جوابي كه ميخوان اينكه : آخي عزيزمممممم چقدر تو گناه داريييي لياقتتتتت تو زندگي اين بوده كه تو قصر طلاييي باشي و يك تكوني هم به خودت ندي ! ولي جواب واقعي اينه : اگه نميخواي خودت براي خودت هيچ كاري بكني لياقتتتت دقيقا همون شرايطي هست كه هستي

اگه واقعا میخواستن چیزی تغییر کنه مشاوره میرفتن 

دقیقا من شغلم همینه تایمهایی که مراجع ندارم اینجا میام تا جایی که بتونم کمک کنم.ولی وقتی بهشون صادقانه میگم خانم عزیز گوشی شوهرتو چک نکن اشتباهه برمیخوره به طرف میگم غر زدن رو‌کم کن میگه چرا من تغییر کنم و...

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
دقیقا من شغلم همینه تایمهایی که مراجع ندارم اینجا میام تا جایی که بتونم کمک کنم.ولی وقتی بهشون صادقا ...

آخه ما كه متاسفانه نميتونيممممم بقيه طبق ميلمون تغيير بديم ،،،،، ولي رو خودمون ميتونيممممم تغييراتي ايجاد كنيم

دقیقا من شغلم همینه تایمهایی که مراجع ندارم اینجا میام تا جایی که بتونم کمک کنم.ولی وقتی بهشون صادقا ...

میشه یکم بیشتر درمورد شوهر وخانوادشوهر حرف بزنی بنظرت بدیای خانواده شوهرمو ب خود شوهرم بگم یا سکوت کنم وفاصله بگیرم ازشون

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤