2789
عنوان

لطفا بیاین 😪😪😪😪

100 بازدید | 7 پست

خانومای گل اینجا کسی از کهریزک هست؟ دوست بشیم یا اگه بچه راره بچه هامون بازی کنن من یک پسر یکساله دارم و واقعا اینجا تنهام هیچکسیم ندارم اگه هستید بگید لطفا

کهریزک همون جاست که سالمندا هستن؟

بچه کدوم دهاتی ک نمیدونی اونجا شهره مسکونیه خانه سالمندانم مثل بیمارستان چه فرقی داره.اتفاقا اخرم باید بیای همین بغل بخوابی تووقبر اخه نزدیک بهشت زهرا هم هست بالاخره میای جات اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کدوم دهاتی ک نمیدونی اونجا شهره مسکونیه خانه سالمندانم مثل بیمارستان چه فرقی داره.اتفاقا اخرم با ...

چقدر بی ادبی فقط سوال پرسید

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
جالبه چقد طرفدار بیشعوری هست اینجا خودت تو کدوم گه دونی زندگی میکنی؟اگه خوشت میاد و این عادیه برات

از این ادب و تربیتته که همه میرینن برات و باهات نمیرن جایی و مثل سگ تنها موندی 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
از این ادب و تربیتته که همه میرینن برات و باهات نمیرن جایی و مثل سگ تنها موندی 

فعلا ک سگ تویی و همه کس و کارت هر زه ی کثافت اخه گوه من هر کسیو در حد خودم نمیبینم ک معاشرت کنم امثال تو مادر ج ن ده ااان من ریدم خوردی زور بهت اومد نوووش جونتت خواستی بازم برینم تو بخور .