2777
2789

سلام دوستان

من قبلا همش از قرص کوانتوم فینیش استفاده میکردم. یک بار از کلاسیک ناتار استفاده کردم و نمک پریل و جلادهنده فیتیش و متاسفانه تعداد زیاد هم گرفتم. ظرفام زنگ میزنن قاشق و چنگال و اینا... حتی زنگ روی بدنه هم هست. کسی میدونه علت زنگ زدن ظرفا چیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم پریل گرفت زنگ زد حتی کف قابلمه که می گذاشت... نمایندگی گفت بستگی به برند  ظرفشویی داره.. فایری و فینیش فقط استفاده میکنه. بقیه خوب نشد

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
تو لوله ها ی ماشین زنگ زده اونا رو خارج کن بشور.... جنس چینی و ارکوپال ک زنگ نمیزنه

اخه تازه این کار رو کردیم کل ماشین و لوله و غیره رو شستیم:(

نه بیشتر چنگال و قاشق و اینا یا ظرفای استیل با وجود اینکه ۱۰۰٪ضد زنگن

یچیزی گیر کرده توش... ی قاشق چای خوری ی چیزی ک کوچیک و فلزیه.. ببین اینطور نیس؟ 

اخه همشونو تو سبد میذارم گیر نمیکنه ک بعد ی چیزم هس ف*ی#لتر داره اون ف*ی#لترم چک کردم چیزی توش نبود

یچیزی گیر کرده توش... ی قاشق چای خوری ی چیزی ک کوچیک و فلزیه.. ببین اینطور نیس؟ 

به این چیزا ربط نداره. ما تازه  که ظرفشویی خریدیم پریل استفاده کردیم. پشت قابلمه تفلنا. و قاشقا خراب شد.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
منم اینا رو استفاده کردم مشکلی ندارند    دیگه فینیش به صرفه نیست آخه

اره ولی ماشینم خراب بشه واقن با این حجم کار و اینا وقت نمیکنم ظرف بشورم!

همون فینیش میگیرم خلاص میشم😵‍💫

من مایع پریل میگیرم خوبه مشکلی هم نبوده مارک ماشینمم ال جی 

یه عالمه قرص هم مادرشوهرم بهم داده نمی دونم مارکش چیه ماشین خودش خراب بود داد به من گفت استفادده کن تاریخش نگذره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................