2777
2789
عنوان

ترک بارداری 🥺🥺🥺🥺

203 بازدید | 12 پست

سلام مامانا من امروز اولین روز ۶ ماهگی هستم و قبلشم پوستمو چرب میکردم اما به بوها که حساس شدم نشد دیگه چرب کنم شکم و پهلو رو ، الان روغن زیتون و بادام شیرین و روغن شترمرغ و بایو ایول و پالمرز گرفتم واسه ۴ ماه اخر و روزی ۳ مرتبه میخوام چرب کنم امیدی هست که کمتر ترک بخورم یا کلا ترک نخوره ؟ خواهرام تو بارداریشون هرکدوم بین ۳۰ تا ۳۵ کیلو چاق شدن و شکمشون ترک خورد و هیچی هم چرب نکرده بودن من دکتر تغذیه میرم و فعلا تا الان که ۲۱ هفته هستم ۱.۵ کیلو اضافه کردم میخواستم ببینم احتمالش هست اگه وزن کمی اضافه کنم و چرب کنم کمتر ترک بخورم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چرب کردم. وزنم هم نرمال بود ولی ترک خورد. بستگی به ژنتون داره.

یکیو میشناسم 20 کیلو زیاد کرد ولی دریغ از یه ترک کوچیک.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
منم چرب کردم. وزنم هم نرمال بود ولی ترک خورد. بستگی به ژنتون داره. یکیو میشناسم 20 کیلو زیاد کرد ول ...

کلی هم پول روغن و کرم دادم میزنم به امید اینکه حداقل کمتر ترک بخورم بعدش میرم لیزر اما نمیخوام کلا بیخیال بشم تا ترک بخورم میگم شاید چرب کنم کمتر باشه حداقل  ، زیاد ترک خورد؟ عمق داشتن ترک هاتون؟

کلی هم پول روغن و کرم دادم میزنم به امید اینکه حداقل کمتر ترک بخورم بعدش میرم لیزر اما نمیخوام کلا ب ...

به هر حال استفاده از روغن و کرم هم بی تاثیر نیست و باعث میشه کمتر ترک بخوره.

مال من از زیر ناف کامل ترک خورد. شاید باورت نشه ولی هر شب چک میکردم که ترک نخورده باشه. یه شب احساس خارش شدید شکم کردم رفتم جلوی آینه دیدم وااااای یه شبه چقدر ترک خورد. خیلی حالم گرفته شد😔😔😔😔

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
از ماه چندم بودی ترک خورد شکمت؟ 

فکر کنم وارد 8 شدم یهو ترک خورد. قبلش شکمم خیلی نرمال بود یه دفعه بزرگ شد😔😔😔

فکر کنم وارد 8 شدم یهو ترک خورد. قبلش شکمم خیلی نرمال بود یه دفعه بزرگ شد😔😔😔

من دوستم تو ماه ۸ میگفت پر ترک شد شکمش و میگفت انقد زیاد  و بد بود که حتی پرستار بیمارستان هم بهش گفته بود ، میگفت پک پالمرز گرفت و بعد زایمان دوماه زد خیلی خیلی فرق کرد ترک ها اما کاملا نرفتن منم از الان گرفتم ۴ذماه اخرو بزنم 

کاش فقط ترک بود. پوست شکمم شل و افتاده شده. این بیشتر عذابم میده. دوست دارم بعداز زایمان دوم عمل کنم ...

بعد زایمان گن بستی؟ ورزش داشتی؟ گن سفت بعد زایمان تا ماه ۶ام و ورزش شکم رو جمع میکنه