2777
2789

حساسیت داری من قرص خوردم برو داروخانه بگو برای حساسیت ورم کردی بهت میده

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

من چشمم ورم میکنه و لبم 

یه بار لبم انقدر ورم کرده بود کلا اومده بود بیرون اصلا وحشتناک شده بودم سه تا قرص با هم خوردم ولی دو روز کشید ورمش بخوابه

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسیت داری من قرص خوردم برو داروخانه بگو برای حساسیت ورم کردی بهت میده

خیلی ناراحتم کرده معلمم اومدم مدرسه نمیتونم از کلاس بیرون برم هرکسی میبینه میگه چیت شده

خیلی ناراحتم کرده معلمم اومدم مدرسه نمیتونم از کلاس بیرون برم هرکسی میبینه میگه چیت شده

اره میفهمم حق داری

ماسک بزن لبت اینا مشخص نباشه فعلا قرص بخور ایشالا فردا ورمش بخوابه

اره میفهمم حق داری ماسک بزن لبت اینا مشخص نباشه فعلا قرص بخور ایشالا فردا ورمش بخوابه

چه قرصی؟ 

ماسک زدم ولی متاسفانه کل صورتم ورم کرده چشمام وحشتناک شده 

دکتر نرفتی که بفهمی علتش چیه؟ 

نه ما خانوادگی به خیلی چیزها حساسیت داریم من به ادویه فست فود میخورم اینجوری میشم ولی یه بار که گفتم لبم وحشتناک شده بود یه قرص سرماخوردگی خارجی خورده بودم به اون حساسیت داشتم باید ببینی چی خوردی اینجوری شدی

فستوور۱۸۰

fastover