2777
2789
عنوان

حالتهای پسرم

174 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسرم پیش دبستانی هست از کلاس زده شده مرتب میگه من دوستی ندارم .از صدای بلند معلم میترسه از صدای بلند مربی مهد میترسه 

من شاغلم مربی مهد تایم قبل مدرسه ازش نگهداری میکنه . نمیتونه اعتراض کنه .اعتراض هم موقع انفجارش هست که دعوا میکنه .واقعا چکار باید کرد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیش یکه یا دو 

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

دختر منم از صدای بلند معلم زبانش میترسید یه کمی هم شیطونه معلمش بهم گفت حرفمو گوش نمیده دخترم کوچیکه پیش دبستانیم نمیره با دخترم صحبت کردم که خرف معلمتو گوش کن و ...

گفت از صدای معلمم میترسم بلند حرف میزنه گفتم بعضیها صداشون بلنده مدل صداشونه

با معلمشم صحبت کردم یه جعبه شکلات بردم دیگه خوب شدن با هم

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

باید روش کار کنی. حتما از مشاور خوب کمک بگیر. هر مشاوری نه.

دیشب اینجا یکی میگفت مشاور کودکه،گفتن بچه ناخن میخوره میگفت لاک تلخ بزن، این قطعا مشاور نیست با این حرف، چون ریشه استرس درست نشه ناخن نمیخوره و کار دیگه میکنه

دختر منم از صدای بلند معلم زبانش میترسید یه کمی هم شیطونه معلمش بهم گفت حرفمو گوش نمیده دخترم کوچیکه ...

پسر منم از پرستارش ب خاطر صدای بلندش میترسه .از کوچکی پرستارشه ممکنه به این خاطر باشه

بابد بیشتر باهاش وقت بگذرونی و بهش یاد بدی وقتی چیزی ناراحت ش کنه چه رفتاری داشته باشه از اول خیلی ...

بچه ها دیگه بیشترشون تک فرزندن .بچه منم تک هست .شاغل هستم.با پرستار بوده و یکسال قبل از پیش یعنی از چهار نیم سالگی مهد رفت الان پیش دبستانی و پرستار داره

چرا اینجور بودی؟خجالتی ؟ حساس ؟عدم اعتماد بنفس؟ رفتار پدر مادرت؟ جو خانواده؟

تقریبا همشون 

البته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پدرمم هم توی سنی که خیلی سنم کم بود فوت کردن