2777
2789

سلام دوستان من دوماهه اقدام به باداری داشتم 

دو هفته پیش به خاطر عفونت جزئی که داشتم دکتر برام شیاف و قرص نوشت 

معمولا پریودیام منظمن و اگه تاخیری داشته باشم چند ماه یکبار در حد 2 روزه الان 5 روز از پریودیم میگذره خبری نیست 

1 روز بعد تاخیر درد پریودی و لکه بینی داشتم خیلی کم و قهوه ای  بعد از اونم ترشحات نسبتا زرد رنگ دارم بدون خارش و بو 

سینه هام کاملا ورم کردن و توشون توده حس میکنم

بی بی چک زدم هاله افتاده خیلییییی کم رنگه 

اینکه بعد 5 روز هنوز هاله میفته یعنی یا باردار نیستم و یا اینکه اگه باردارم بتام پایینه ؟این خطرناک نیست؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک بارداری.برای اطمینان بیشتر فردا ازمایش خون بده.

میترسم زود باشه آخه من صبح که بی بی زدم هاله بود شب که زدم تقریبا منفی بود ..اگه تو بی بی نمیفته پس تو آزمایشم ممکنه منفی باشه یا پایین باشه 

بار داری عزیزم مبارکه😍😍😍😍😍😍

5 ماه پیش تجربه ی سقط توی 5 هفته داشتم میترسم باردار باشم و با این اوضاعی که بعد 5 روز هنوز فقط هاله خیلی کمرنگه دوباره سقط بشه 

5 ماه پیش تجربه ی سقط توی 5 هفته داشتم میترسم باردار باشم و با این اوضاعی که بعد 5 روز هنوز فقط هاله ...

نفوس بد نزن گلم انشالله ک بارداری. منم دوقلومهام تو پنج ماهو نیم از دست دادم الان شیش ماه میگذره تو اقدامم ولی خبری نیست😔خدا کنه این ماه باردار شم 

میترسم زود باشه آخه من صبح که بی بی زدم هاله بود شب که زدم تقریبا منفی بود ..اگه تو بی بی نمیفته پس ...

پس یه دو روز دیگه هم وایسا بعد یه بی بی دیگه بزن.شاید هنوز خوب تو ادرارت هورمون ترشح نشده.

نفوس بد نزن گلم انشالله ک بارداری. منم دوقلومهام تو پنج ماهو نیم از دست دادم الان شیش ماه میگذره تو ...

توکل برخدا امیدوارم فقط در صورتی باردار باشم که سالم بمونه واقعا تجربه ی سقط خیلی بده تا مموقعی که یک تجربه ی موفق بعدش نداشته باشی اثراتش با آدم میمونه ...عزیزدلم چه سخت امیدوارم به زودی بارداری سالمی رو تجربه کنی واقعا درکت میکنم دوست صمیمی منم توی 4ماه دوقلوش سقط شد خیلی اذیت شد ولی بعدش خدا بهش یه پسر نازداد الانم دومی رو بارداره

منم تاخیر داشت این ماه پریودیم

شکم درد خفیفی دارم 

ولی لکه بینی ندارم سینه هامم ورم نکردن

هنوز بی بی چک نزدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!