2821
2789
عنوان

ََاَ

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 39 پست
بیکاز کیه؟

معاون وزارت ارشاد خارجه، ندیدی چه ناز و عشوه یی میومد، انگلیسی بلد نبود فارسی صحبت میکرد وسطش می‌گفت بیکاز، بعد بلندم صحبت میکرد، فکر میکرد بلند صحبت کنه خبرنگاره که خارجیه میفهمه، بعد خبرنگار فارسی بلد نبود انگلیسی می‌گفت یه، یعنی قشنگ مشخص بود مصاحبه ساختگیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عده ای از باخت ناراحت عده ای خوشحال نی نی سایت هم با هردو گروه تو جنگه هی میترکونه😒😂

فهمیدم،گفتم ببینم اونایی که رفتن بازی اونور خوشال بودن یاچی که سایت داشت منفجرمیشد ،فکرکردم ایرانیایی که اونور بودن بعد باخت خوشالی کردن

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
فهمیدم،گفتم ببینم اونایی که رفتن بازی اونور خوشال بودن یاچی که سایت داشت منفجرمیشد ،فکرکردم ایرانیای ...

اونایی که از طرف دولت رفته بودن ناراحت بودن، اونایی که خودشون رفته بودن اکثرا خوشحال بودن

داداشم خابیده اونور همش بیداره خیلی ناراحته داره حرص میخوره میترسم بلایی سرش بیاد بخدا

پسرعمه های عوضیم خوشحال بودن و زنگ زده بودن حرصش بدن طفلی میخاست گریه کنه 

لایک نکنید عشقا ممنون❤️
داداشم خابیده اونور همش بیداره خیلی ناراحته داره حرص میخوره میترسم بلایی سرش بیاد بخدا پسرعمه های ع ...

ای بابا زیاد حساس شده رو بازی بهش بگو خود بازیکنا حرص نمیخورن تو چرا بخوری

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍