روژان_۷۵ مدیر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5130 عنوان ََاَ | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 39 پست ببینم اینم میترکونین😐 ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍 1401/09/09 | 01:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمkhanoma عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1494 باید امشب با خانم بیکاز مصاحبه میکردن، بچه ها دیدید چقدر سبک بازی و عشوه میومد؟
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 توروخدااااا یکی بگه قضیه چیبود همه اینجوری تاپیک میزدن دربارش،موندم توکف آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
روژان_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5130 ینی بعد چنسال دیگه دوباره بازیمیکنن؟اصن بازی میکنه تیممون یانه؟ ۴ سال دیگه چرا نکنه ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 14678 ینی بعد چنسال دیگه دوباره بازیمیکنن؟اصن بازی میکنه تیممون یانه؟ رفت ۴ سال دیگه البته نسل عوض میشه اینا همه سن بالا بودن ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 ۴ سال دیگه چرا نکنه اها خوبه حداقل،ترسیدم یهو آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 14678 باید امشب با خانم بیکاز مصاحبه میکردن، بچه ها دیدید چقدر سبک بازی و عشوه میومد؟ بیکاز کیه؟ ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خانمkhanoma عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1494 واقعا میبوسم تک تک اونایی که غیرت وطنشونو دارن حتی اگه از اوضاع ناراحتن💋❤️ همه غیرت وطنشونو دارن، ما از ناراحتی دشمنامون خوشحالیم
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 رفت ۴ سال دیگه البته نسل عوض میشه اینا همه سن بالا بودن انشالله به امیددوباره،واقعا من خیلی خیلی ناراحت شدم،بیشترازخیلی آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
روژان_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5130 باید امشب با خانم بیکاز مصاحبه میکردن، بچه ها دیدید چقدر سبک بازی و عشوه میومد؟ خیییییلی زشت بود اصلا انگار بیشتر اومده بود مردم مارو داغون نشون بده تا با اون مصاحبه مثلا وطن پرستانش خوب ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 14678 انشالله به امیددوباره،واقعا من خیلی خیلی ناراحت شدم،بیشترازخیلی ناراحتی هم داره با این وضعیت فوتبال و لیگ و تعویض سرمربی و........ تو جامجهانی بد نبودیم باور کنامریکا هممیشد ببریم ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 حالا یکی اون قضیه رو بگه منم بفهمم،دارم از فصولی میمیرم،چیبود همه دربارشتاپیک زدن آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
younag عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 659 همه غیرت وطنشونو دارن، ما از ناراحتی دشمنامون خوشحالیم اصلا قشنگ نیست پشت کشورتو خالی کنی از باخت کشورت خوشحال بشی
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 14678 حالا یکی اون قضیه رو بگه منم بفهمم،دارم از فصولی میمیرم،چیبود همه دربارشتاپیک زدن کدوم قضیه؟ ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 اصلا قشنگ نیست پشت کشورتو خالی کنی از باخت کشورت خوشحال بشی کیاخوشالی کردن،اصن جریان این تاپیکایی که میزدن چیبود؟ آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
مملو_از_خیال_او عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3006 کدوم قضیه؟ همه داشتن دربارش تاپیک میزدن،کیاخوشالی کردن؟براباخت ایران آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔