2777
2789
منافذت از جوش اومده یا همینجوری؟ 

ازهمون جوش پوستم مستعدجوشم هست

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
من بخاطر اینکه شنیدم لک و چوشو کمتر وکمرنگ میکنه خریدم. نمیدونم دروغ چرا بگم

درسته عزیزم ممنون

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم.عذابه واقعامشکلات پوست بعضیارومیبینی انواع واقسام کرمهای سنگینم استفاده میکنن پوستشون آخ ...

اره بخدا منم اینجورم دوروزکرم میزنم روز سوم دگه جذب نمیشع حالا خوبع کرم معمولی استفاده مکنم

پوستمم چرب و جوش ساز دگع واقعا نمدونم چکار کنم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
روتین نمیدونم چیه دقیق ولی هر روز بت ژل شستو شومیشورم صورتمو  هفته ایی یکی دوبار ماسک میذارم. ...

عزیزم ب همین میگن روتین😂😂😂من هرروز صورتمو دو الی سه بار با ژل شستشو میشورم بعد محلول جوش میزنم گاهی کرم امگا میزنم از بخوربابونه استفاده مکنم ماسک سیاه گاهی میزارم

عزیزم ب همین میگن روتین😂😂😂من هرروز صورتمو دو الی سه بار با ژل شستشو میشورم بعد محلول جوش میزنم گا ...

البته من گاهی یماه هیچ کدوم اینار انجام نمیدم گاهیم بصورت فشرده انجام میدم😂😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
البته من گاهی یماه هیچ کدوم اینار انجام نمیدم گاهیم بصورت فشرده انجام میدم😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣وای 🤣🤣🤣بابا مرتب انجام بدع این جوش های لعنتی برن

چندسالتع

منکع۱۹🥺

اه لعنت ب هرچی جوشه بازم جوش میزنی؟ 

الان خیلی کمترولی اگه ژل شستشوم تموم شه یاغافل شم ازپوستم سریع جوش میزنم یاکرم روپوستم بمونه یاکه سنگین باشه بازم جوش میزنم کلا خیییلی حساسه پوستم 

🤣🤣🤣🤣🤣وای 🤣🤣🤣بابا مرتب انجام بدع این جوش های لعنتی برن چندسالتع منکع۱۹🥺

دیروز 24 ساله شدم 🤭🤭😂خخخ.

مشکلات نمی‌ذارن ک بچه خونه شوهرم دغدغه های زندگی درسته چندان کار وقت گیری نیس ولی آدم گاهی نمیرسه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
الان خیلی کمترولی اگه ژل شستشوم تموم شه یاغافل شم ازپوستم سریع جوش میزنم یاکرم روپوستم بمونه یاکه سن ...

من نمتونم صورتمو اصلاح کنم حتی😑😑😑همیشه و هرجا با پشمام هستم 

دیروز 24 ساله شدم 🤭🤭😂خخخ. مشکلات نمی‌ذارن ک بچه خونه شوهرم دغدغه های زندگی درسته چندان کار وق ...

انشاالله۱۲۰بشی خاهر

گاهی هم ادم خدش گشادیش میگیرع😂😂😂

من نمتونم صورتمو اصلاح کنم حتی😑😑😑همیشه و هرجا با پشمام هستم 

باورت میشه منم هیییچوقت صورتمواصلاح نکردم بااینکه 4سالی هم میشه که ازدواج کردم درصورتیکه برداری چنددرجه پوست روشنتروشاداب ترمیشه