2777
2789
سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

@شاباله‍ ‍ مرسی عزیزم ،دیدم من تپل نیستم یا خانم تپلی تو زندگیم نیست،بچه ندارم،میشه لطفا دو باره حس کنید چی میبینید در باره خودم و آینده شغل و ازدواجم و مادر شدنم،ممنون از لطف و محبتت

ماشین ۴۰۳ خودمم مث تو ام برای بچه دو باردار نشدم نمیدونم بچه دوم هرکار میکنی نمیشه😅

کسی ک عاشقشم برمیگرده؟

از حروف اسمش هرچی حس. میکنی بگو 

و کلا حست راجب خیانتش چیه؟ خیانت کرده بم؟

اخه چرا منو رد کردی💔

چرا منو فقط جواب ندادی💔

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین ۴۰۳ خودمم مث تو ام برای بچه دو باردار نشدم نمیدونم بچه دوم هرکار میکنی نمیشه😅

چرا نمیای جواب بدی😕😕

لطفا جواب منو بده دوروزه منتظر جوابم بخدا😭😭😭

دوست عزیز یک خانم سوالی پرسید ک جوابشون منفی بود الان بگم جواب منفی و بدی برای شمام میاد

امشب تاپیک میزنم بیاین

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
دوست عزیز یک خانم سوالی پرسید ک جوابشون منفی بود الان بگم جواب منفی و بدی برای شمام میاد امشب تاپیک ...

مرسی♥️

@شاباله‍ سلام عزیزم این سوالاتم به خدا تکراری نیست اولین بار هست این سوال ها را میپرسم،ممنون که سوال های دیگرم را جواب دادید،این سوال ها جدید هست،عزیزم من مشکلی تو زندگیم دارم و کسانی حقم را خوردند و تلاش می کنند حقم را ندهند من بالاخره چه زمانی می توانم حقم را بگیرم ؟چون از طریق قانونی اقدام کردم و خیلی وقته درگیر هستیم،آیا این افراد تاوان کارشون را میبینند؟کی از دست آن شخص خلاص میشم؟عزیزم من چطور به فرد دیگر تو زندگیم اعتماد کنم چون کسی اعتمادم را از بین برده می توانم با کس دیگر خوشبخت میشم ؟خیلی میترسم،عزیزم حس می کنی من چند سال بعد مادر میشم؟در باره ی برادرم میخواستم ببینید چه زمانی ازدواج می کنه ؟خیلی سخت گیر هست،مرسی عزیزم،ممنون از لطف و محبتت،ببخشید سوالاتم زیاد هست ،بهترین ها سهم قلب مهربونت بشه عزیزم

سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

سلام دوست عزیز 

من رفتم تایپکتون قفل بوده 

میشه بگید من کی ازدواج میکنم؟کجا باهاش اشنا میشم 

ممنون میشم اگه دیدن جواب منو بدین🥺

@نیکوپیما سلام عزیزم من تا حالا از شما سوال نپرسیدم،اولین بار هست سوال میپرسم میشه لطفا بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسیازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

@میم_مثل_مادررر سلام  عزیزم میشه لطفا بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم با چه کسی؟ عزیزم

@میم_مثل_مادررر سلام  عزیزم میشه لطفا بفرمایید حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم با چه کسی؟ مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

دوست عزیز یک خانم سوالی پرسید ک جوابشون منفی بود الان بگم جواب منفی و بدی برای شمام میادامشب تاپیک م ...

سلام میشه بگی ازمن خیلی سردرگمم واقعا 

چی حس میکنی از آینده نزدیکم ،تغییری چیزی ؟

ورابطم با محمد چی میشه ؟ کی جدا میشیم یا بینمون چی میشه ؟