2777
2789
عنوان

ی چیزی اتیشم زده

428 بازدید | 24 پست

من همیشه فکر میکردم که طرف مقابلم به من توجه ویژه داره براتون میگم چرا اینطور فکر میکردم 

چون همیشه رفتارهای عجیب و غریب از خودش نشون میداد. که با رفتارش با بقیه فرق داشت اما همیشه سایه سنگین جاه و مقام و جایگاه اجتماعی روی روابطمون سایه بسیار سنگینی داشت طرف موردنظرم چندبار خواست بامن چت کنه اما من تافهمیدم گفتم مزاحم نمیشم چندبار بهم گفت که خیلی سرحال و قبراق تشریف داره اما من خودمم رو زدم به اون راه اما بعد از مدتی سر و سنگین شد و به چشم مزاحم با من رفتار میکردم زنگ میزدم رد تماس میکرد وبعد میگفت زنگ میزنم اما هیچ وقت دیگه زنگ نزد دیگه به پیام هام جواب نمیداد و فقط سین میکرد اخرین بار هم همون رفتار نزدیکی که با من داشت رو جلوی من با یه اقایی کرد

اب یخ رو سرم از اون روز رو سرم خالی شد پیش خودم اشک ریختم خیلی خیلی زیاد و فهمیدم که شاید منظورش این بوده که تو اصلا برام مهم نیستی نه مهمی نه برام جذابی تو برای من هیچی نیستی مزاحمم نشو

نظر شما چیه دوستان

قلبم شکسته و تیکه تیکه شده

اینقدر سرد شدم که فکر نمیکنم تمایل داشته باشم دیگه ببینمش شاید تا ابد

لطفا راهنمایی ام کنید

عزیزم ادمای الان ۹۹ درصدشون چند رو دارن هیچوقت صد خودتو برای کسی نزار

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه کاری نکردم  من همیشه احترام بهس گذاشتم

تو چیزی بهش نگفتی 

احترام هم‌نگه داشتی 

اما وقتی نسبت به توجهش بی توجهی کردی یا واکنشی نشون ندادی

اون برداشت متفاوتی از رفتارت کرد

▪︎شرحی ز حال‌ُ حالی ز‌ِ شرح نیست▪︎

توی این چند سال همیشه مطیع اش بودم

همیشه با احترام برخورد کردم

همیشه چی بگم برات هرچی داشتم براش گذاشتم

به هر صورت مستقیم و غیر مستقیمی بهش محبت وابراز علاقه کردم

دیگه چیکار براش نکردم

فکر میکنم منو برای وقت گذرونی تفریح اش میخواست حالا هم تاریخ مصرفم تموم شده

توی کل این سالها حتی یکبار نشده اون به من زنگ بزنه 

حتی یکبار هم نشده که یکبار اون پیشقدم بشه و به من پیام بده 

حالا میفهمم که یعنی دوستم نداشته

تو چیزی بهش نگفتی  احترام هم‌نگه داشتی  اما وقتی نسبت به توجهش بی توجهی کردی یا واکنشی ن ...

وقتی بهم گفت من جوونم من قبراقم چی بایستی میگفتم لپ هام سرخ شد و خجالت کشیدم

وقتی خواست چت کنه ترسیدم ابروریزی پیش بیاد

اما همیشه بهش ثابت کردم که خیلی برام ارزشمند و دوست داشتنی هستش

وقتی بهم گفت من جوونم من قبراقم چی بایستی میگفتم لپ هام سرخ شد و خجالت کشیدم وقتی خواست چت کنه ترسی ...

حق با توئه . اما هیچ سیگنالی نفرستادی اونم‌حس کرده مزاحمه

شما اگه بتشی با این اوضاع که پیش اومده چه پیامی بهش میدادی که مشکل حل بشه من که با کاری که کردم ازش ...

منم مثل تو بودم همینطوری ..

بخاطر همینه که میدونم اشکال کارِت کجاست 

منم بهش فهموندم برام با ارزش و قابل احترامِ اما خب..

مسیر خودت رو پیش رفتم و نتیجه همینطور هم شد

منم مثل تو بودم همینطوری .. بخاطر همینه که میدونم اشکال کارِت کجاست  منم بهش فهموندم برام با ...

الان با این تجربه که عزیزم کسب کردی اگه حاضرباشی از عمر خودت کم بشه به عمر اون اضافه شه سلامتیت روازدستبدی ولی اون سالم باشه باتوجه به تجربه ای که دارید چیکار میکردید؟

دلم برای اون همه عشق و محبتی که صرفش کردم کباب شده دیگه اینقدر ازس روی گردون شدم که نمیرم سراغش از ...

الان هیچکس به دنبال عشقی از روی احترام و صاف و صادقانه نیست . 

اکثر آدمای سطحی به دنبال روابط دوستی هستن که پا به پای اون ها زبون بازی کنی خب؟ 

روحیات من و شما فرق میکنه با این تفاوت که برای دوست داشتن ارزش خاصی قائلیم 

ولی برای بقیه شده ورد زبون . 

من دیگه کنار کشیدم آدمِ این ارتباط نبودم

هر چند به سختی گذروندم چه شب هایی رو گریه کردم تنهایی کشیدم اما بی تفاوت تر شدم .

قبل از اینکه وابسته بشی دورش رو خط بکش