baranbayati مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 275 عنوان کمک 79 بازدید | 6 پست بچه ها دخترم دو ماهشه از اول شیشه میگرفت الان دو هفتس نمیگیره بنظرتون چیکارش کنم بگیره؟شیشه شیر بی بی لند بوده چیکو بگیرم بنظرتون میگیره 1401/09/09 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42100 بچه من سر شیشه شیر ساده میخوره . از اونا که شکل س ی نه هستن رو نمیخوره . یکمم بازتر کن اون قسمت سوراخ سر شیشه شیر شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
baranbayati مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 275 بچه من سر شیشه شیر ساده میخوره . از اونا که شکل س ی نه هستن رو نمیخوره . یکمم بازت ... از اول این نوع شیشه ساده رو گرفته؟
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42100 از اول این نوع شیشه ساده رو گرفته؟ .اره از اول حتی رفتم نو خریدم سر شیشه شیر از اون مدل بودبچم نگرفت و نخورد . رفتم سرشیشه ساده خریدم به زور پیدا کردم از داروخانه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
baranbayati مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 275 .اره از اول حتی رفتم نو خریدم سر شیشه شیر از اون مدل بودبچم نگرفت و نخورد . رفتم سرشی ... منظورتون کدوماس.الان من از نوع بی بی لند دارم سادس اما نمیگیره
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42100 منظورتون کدوماس.الان من از نوع بی بی لند دارم سادس اما نمیگیره اره دیگه سر شیشه شیر از اون قدیمها .چرا نمیگیره ؟ فشار بده ببین نکنه سوراخهای سر شیشه بسته است ؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
baranbayati مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 275 اره دیگه سر شیشه شیر از اون قدیمها . چرا نمیگیره ؟ فشار بده ببین نکنه سوراخهای سر شیشه بسته است ؟&n ... نمیدونم با زبون میندازتش بیرون