2777
2789
عنوان

پوست🫤

2553 بازدید | 16 پست

دوستان متخصص من چند تا محصول مختلف رو با هم استفاده میکنم کسایی که تجربه و اطلاعات دارن کمک کنن لطفا 

من شب ها از ویتامین سی کیلز استفاده میکنم تونرمم کالاندولای کیلز و شوینده اسکراب دارش اون ک برای پوستای ناهموار

روزها هم ویتامین سی ضد آفتاب بعضی شبا سالیسیلیک پائولاز چویس هفته ای یک بار اسکراب ک ب صورت ماسک میزنی میمونه بعد ماساژ میدی میشوری 

هفته ای یکی دوبار هم روغن شب کیلز 

گاهی ام ماسک خاک رس بادیشاپ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب الان مشکلتو بگو و اینم بگو پوستت چیه چرب یا خشک 

چرب مشکل اینه با اینهمه برند خوب علاوه بر مرطوب کننده ک همیشه میزنم با ابرسان پوستم خوب نیست تیره کدر لک کمرنگ جدیدااا زدم و پوستم ی حالت زبری داره انگار لطیف نیس یک رنگ نیس 

چرب مشکل اینه با اینهمه برند خوب علاوه بر مرطوب کننده ک همیشه میزنم با ابرسان پوستم خوب نیست تیره کد ...

الان براتون توضیح میدم

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
چرب مشکل اینه با اینهمه برند خوب علاوه بر مرطوب کننده ک همیشه میزنم با ابرسان پوستم خوب نیست تیره کد ...

الان براتون توضیح میدم

باید چکار کنم دقیقا؟مشکل از این برنداست؟مشکل از 

لک و کدری پوست بخاطر لایه برداری اشتباه و آبرسانی غلطه 

نمیدونم شما لک دارین یا ن ولی بهتون پیشنهاد میکنم ک ضد لک فیکس دوکس اگر اشتباه نکنم و تهییه کنید و روزی دوبار بزنید 

روتین پوستی تونو سبک کنید 

اگر شاغل هستین یا فرد سیگاری توی خونه هست از بهترین ضد آفتاب استفاده کنید به روتین پوستی بهتون پیشنهاد میکنم لطفا یک هفته استفاده کنید با لوازمی ک دارین 

حتما جواب شو بهم بدین 

لک و کدری پوست بخاطر لایه برداری اشتباه و آبرسانی غلطه  نمیدونم شما لک دارین یا ن ولی بهتون پی ...

صبح ها ک از خواب پامیشین یه آب خالی بزنید ب صورت تون بعد ضد لک و بزنید تا یک ساعت اینا 

بعدش با فیس واش تون همراه فیس براش صورت تونو کامل پاک کنید و بعدش آبرسان بزنید 

بعد از نهار دوباره صورت تونو با آب خالی ولی خنک بشورین (اگر اون روز قرار بود برین حمام ک هیچی داخل حمام بذارین بخار آب منافذ صورت تونو باز کنه بعد لایه بردار بزنید 5دیقه بذارین بمونه بعد دو دیقه ماساژ بدین و حمام کنید و سفیداب بزنید و در آخر حمام دوباره فیس واش بزنید و بیاین بیرون) اگر میخواین ماسک ذغالی بذارین فیس واش نزنید ولی برای ماسک ورقه ای نیاز نیست چون نباید بعد ماسک ویتامینه صورت دوباره عمیق شسته شه. 

بعدش از ماسک یا ژل الوروا میتونید استفاده کنید یا ن دوباره ضد لک(ضد لک باید صبح ها و بعد از ظهر ها استفاده بشه) و بزنید ب صورت تون غروب ک شد میتونید ب پوست تون استراحت بدین تا شب ک دوباره صورت تونو بشورین آبرسان بزنید یا زل الوروا 

تجربه من جون سنم کمه و دائم درگیر جوش جدید هستم ژل کرم ضد جوش سینره میزنم ک هم منافذ و میبنده هم بخاطر عصاره چای پوست و شفاف و جوش و سریع از بین میبره

من عکش لایه بردار مو میدم بهتون خیلی خوب عه 

وقتی میزنید بلافاصله رنگ تون روشن میشه 

آب خوردن و خوابیدن ب تایم و اصلا شوخی نگیرین. 🙂 

لک و کدری پوست بخاطر لایه برداری اشتباه و آبرسانی غلطه  نمیدونم شما لک دارین یا ن ولی بهتون پی ...

خب من اینهمه محصول دارم اونارو چکار کنم ؟مثلا روغن و چه موقع بزنم؟سالیسیلیک و حذف کنم ؟یا ویتامین سی و ؟

صبح ها ک از خواب پامیشین یه آب خالی بزنید ب صورت تون بعد ضد لک و بزنید تا یک ساعت اینا  بعدش ب ...

من ۲۶سالمه و جوش ندارم کمی لک پراکنده دارم روغن شبی ک میزنم جوان کننده و شاداب کننده و روشن کننده است طبق ادعای کمپانیش 

ویتامین سی هم جوان کننده و روشن کننده است 

ی مدت از پیلینگ اوردینری استفاده میکردم خیلی قوی بود مناسب پوست من نبود البته چاهی ک فیشیال نمیرم ماهی ی بار میزنم 

ولی ماسک اسکراب وهفته ای ی بار شب میزنم و بعدش مرطوب کننده میزنم 

نمیدونم ضد لک بزنم یا ویتامین سی 

چون ویتامین سی خودش برای لک خوب 

نمیدونم چرا اینجوری دقیقا اخه هرکسی این محصولات و میزد باید پوستش عالی میبود 

من ۲۶سالمه و جوش ندارم کمی لک پراکنده دارم روغن شبی ک میزنم جوان کننده و شاداب کننده و روشن کننده اس ...

ویتامین سی ملتهب میکنه پوست و

من ۲۶سالمه و جوش ندارم کمی لک پراکنده دارم روغن شبی ک میزنم جوان کننده و شاداب کننده و روشن کننده اس ...

و اینکه بگم باید قبل لایه بردار بخور بدی، بعد پنج دیقه ماساژ بدی اونم هفته دوبار و ن شب بعد از ظهر استفاده کن 

بعد لایه بردارم ماسک میزنن بعدش آبرسان مرطوب کننده خودش کدر میکنه پوست و