فندقجان مدیر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 1514 عنوان تنبلی چشم کودک | مشاهده متن کامل بحث + 2537 بازدید | 19 پست خانما خواهش میکنم هردومتون بچش تنبلی چشم داشته یااطلاعی داره جوابموبده،پسرم ۴سالشه تشخیص تنبلی برای چشم راستش دادن چشم چپ هیچ مشکلی نداره بایدعینک بزنه خیلی حالم بده اخه من وهمسرمم عینکی نیستیم ولی مادرامون عینک میزنن ممکنه ژنتیکی باشه؟دکترگفت پدچشم وعینک استفاده کنم مدام انشالله تا قبل مدرسه رفتن خوب میشه نیازی به عینک نداره؟کسی شرایط من وداشته که بچش خوب شده باشه تروخداجوابموبدین 1401/09/08 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وجینا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2979 من حدودا یکسال چشم چپشو رو روزی ۲ تا ۳ ساعت می بستم که تنبلی چشمش خوب شد مخصوصا موقع کار با گوشی یا تلویزیون
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19244 من حدودا یکسال چشم چپشو رو روزی ۲ تا ۳ ساعت می بستم که تنبلی چشمش خوب شد عه چه خوب منم روزی دو ساعت میبندم میگم تنبلی وقتی خوب شد امکان اینکه برگرده هست یا نه؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19244 من حدودا یکسال چشم چپشو رو روزی ۲ تا ۳ ساعت می بستم که تنبلی چشمش خوب شد یه سوال دیگه گلم با پد پارچه ای روی عینک میبندی یا پد چسبی روی چشم؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
وجینا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2979 عه چه خوب منم روزی دو ساعت میبندم میگم تنبلی وقتی خوب شد امکان اینکه برگرده هست یا نه؟ نه فکر نکنم
وجینا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2979 یه سوال دیگه گلم با پد پارچه ای روی عینک میبندی یا پد چسبی روی چشم؟ من با چسبی میبستم بعد پد پارچه ای گرفتم که چشمش خوب شد زیاد استفاده نکردم ازش