2777
2789
عنوان

باد فتق در زنان🤔

4515 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها یه مدت نزدیک نافم یه چیزی اندازه گردو بود و درد میکرد رفتم دکتر سونو نوشت جوابش و پسرم سرچ کرد میگه باد فتقه و اگه اذیت کنه باید عمل کنی خیلی میترسم کسی تجربه ای داره؟

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عملش خیلی راحته کلا یه ساعته نترس  پدرم داشت دراورد

نافشون بود؟

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
راست میگه فتق ناف هست اگه نافت خیلی درد داره 

بعضی وقتا اصلا نیست امروز خونه رو تمیز کردم یهو درد گرفت دست کشیدم رونافم دیدم قلمبه زده بیرون

بعد من از عملش زیاد نمیترسم بیشتر از بیهوشی میترسم چون تجربه بدی دارم

آبجی منم داره خیلی بزرگه اندازه یه توپه یه بار عمل کرد دوباره باز شده میگه باید دوباره عمل کنی

ای خدا این دیگه چیه؟من برای مردا و پسربچه ها شنیده بودم پسرم ۷ سالش بود داشت عمل کرد برای خانما نشنیده بودم

سلام شما عمل کردین ؟ اندازش چند میل بود  منم رو ناف برامدگی هست بچه کوچیک دارم از عمل میترسم& ...

عمل نکردم،فقط سونو دادم گفتن فتقه باید عمل کنی

تو سونو اندازش چقدر بود .چند میلی متر یا سانتی متر بود

یادم نیست عزیزم،ولی دست میزنم اندازه یه گردوی کوچیکه