2777
2789

مدلاش زیادن دو سیم ۱۲۸ گیگ حدود ۲۸ و خورده ایه ولی فک نکنم نو باشه خیلی سخت پیدا میشه الان فقط ۱۳ و ۱۴ نو دارن

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خریدنی ینی ی ماه پیش۲۴ت آکبندش بود ولی گفت پرو یا پرومکس دوربینش عالیه دوربین سادش خوب نیست کارکرده بخر اما پرومکس میتونی بخر

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
من ایفون ۱۱ ساده دارم اتفاقا  از دوربینش خیلی راضیم

ببین من پسر داییم ۱۱عادی داره دوربینش با برای من زمین تا آسمون فرق داره 

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم