2777
2789
عنوان

اندامم خوبه؟ همه میگن خوبه

1199 بازدید | 56 پست

قدم ۱۶۳ وزنم ۵۳ ولی یکم انگار شکم دارم احساس چاقی میکنم وزنم خوبه یا لاغر بشم؟  همه میگن اندامت عالیه ولی به نظر خودم اینجور نیست وقتی چاق میشم فقط از ناحیه‌ی شکم چاق میشم یعنی بازوهام، دستام، پاهام، پهلوهام چاق نمیشه 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 165ام ۶۳کیلوام 

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

کو😐

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

@nilyjoon  

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام