2777
2789
عنوان

خانوما بیاین😁✨❣️

88 بازدید | 7 پست

سلاممم خوبیین؟ یه دستور کیک خوشمزه میشه بهم معرفی کنین.دستور کیک زیاده ولی نمیدونم کدوم واقعا خوبه چون خانواده شوهرم میخوان تا ی ساعت دیگه بیان و ی کیکی باشه برای اولین بار میان لذت ببرن😁😂🌹اگر حوصله نوشتن نداشتین اسم کیکو بگین سرچ میکنم 🙏🏻😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کیک ساده وانیلی  سه عدد تخم مرغ یک لیوان نیم آرد  شکر دو یک لیوان دو سوم لیوان دیگه  وانیل بیکنگ پودر اسانس میوه اگه داری .... خب سفیده رو از زرده جدا میکنی وبه مدت  بیست دقیقه باهمزن رو دور تند هم میزنی سر قاشق. نمک که تب نشه کفش باید طوری باشه که نریزه بعد میذاری یخچال بعد  زرده تخم مرغ تو ظرف دیگه هم میزنی اونقدی که زرد کمرنگ بشه بهش یکم اب جوش اندازه شش قاشق اضافه میکنی با شکر عصاره میوه که داری... بعد ازونور ارد پیکنگ پودر وانیل  الک میکنی سه بار بعد اضافه می کنی ب زرده ها یوایواش بعد با همزن  میزنی  بنظرم یه لیوانم بسه  باید نه زیاد ابکی باشه نه زیاد  سفت راستی قاشق سر خالی پیکنگ پودر اضاف میکنی مال غذا بعد که اضاف کردی  میری سفیده رواز یخچال در میاری جوری اضاف میکنی پفش نخوابه بعد که اماده شد مایت دمای فرت تودرجه صد هشتاد به مدت چهل دقیقه یادت باشه بیست دقیقه اول فر باز نکنی چون زمان عمل اومدن خمیرته واگه بازش کنی پفش میخوابه موفق باشی♥️

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
مرسی عزیزم عااالی بووود😍❤️

درست کردی

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠