2777
2789
عنوان

ساک تشکیل نشده

206 بازدید | 13 پست

خانما

اولین آز بتا ۳۲۳ بود بعد از ۴۸ ساعت ۴۵۰ شد 

دکتر گفت پایینه 

سونو نوشت 

توی سونو ساک بارداری ندیدن ۴هفته و ۲ روزمه 

نوشته یه ضایعه دیده شده که احتمالا بارداری خارج از رحم باشه 

من که دیگه اشکی برام نمونده 

میشه اگه تجربه ای دارین بگین ؟ 

بمونم هفته بعد سونو بدم 

یا برم دکتر برای دفع ؟

استرس نده به خودت😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

خیلی زود رفتی اصلا وقت سونو نبوده ۵ هفته میگن ساک و میبینن 

معمولا همه ۸ هفته میرن واسه سونو

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم فردا یه سونوی دیگه برو بعضی سونو ها اینطورین 

من معروف ترین سونو شهرمون رفتم گفت ساک‌بچه نامنظمه و کلی شر و ور 

گریه کنان رفتم پیش دکترم دکترم گفت غلط کرده تو هیچ علائمی نداری یه سونو دیگه صبح روز بعد رفتم همه چی عالی بود

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
سلام گلم فردا یه سونوی دیگه برو بعضی سونو ها اینطورین  من معروف ترین سونو شهرمون رفتم گفت ساک‌ ...

خداروشکر که خوب بوده 

من نگران اون ضایعه م که نوشته دیده شده 

نه ساک 

یعنی ساک بارداری رو تو لوله دیده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
نه نوشته ساک مشاهده نشد 

خوب عزیزم چرا الکی به خودت استرس میدی زود رفتی سونو بعدش حاملگی خارج از رحم جنین تو لوله هست نه تو رحم اصلا نگران نباشه ان شالله دوباره بری سونو همه چی خوبه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
خداروشکر که خوب بوده  من نگران اون ضایعه م که نوشته دیده شده  نه ساک

انشالله که چرت گفته امید به خدا چهل تا سوره یاسین نذر کن 

و ۱۴۰۰۰ صلوات برای شهدا 

انشالله همه چی خوبه 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
جدی میگی یعنی ممکنه مشکلی نباشه؟

خیلی زودرفتی سونو ان شالله اینبار بری صدای قلبش رو هم میشنوی