2777
2789
عنوان

پسر من

193 بازدید | 10 پست

من پسرم کلاس پنجم و امسال به مدرسه جدید رفته و از بچه های بزرگتر فوشهای خییییلی زشت یاد گرفته.البته نمیزنه فقط میاد میگه فلانی اینا گفت.باهام دوسته و حرفشان هر چی باشه میاد میگه حتی اگه بدونه دعواش کنم.نمیدونم چطور رفتار کنم که رفاقتمون بهم نخوره و چطور نصیحتش کنم که اعتمادش سلب بشه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱۳۵۷
3
50%
۱۳۵۷
3
50%

۱۳۷۵ چیه دقیقا

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۱۳۷۵ چیه دقیقا

دوست عزیز من اولین بار بود خواستم تاپیک بزارم.تازه نی نی سایت عضو شدم بلد نبودم چکار کنم خودمم نمی دونم والا گزینه میخاست منم عدد زدم نمیدونستم چیه

وای دوست من اولین بار بود تاپیک می‌گذاشتم فکر کنم اشتباه کردم نفهمیدم منظور از گزینه ها چیه عدد گذاش ...

منم همین مشکل داریم 

به پسرم میگم اینا مثل آتیش هستن آدم که نمیره خودشو بندازه تو آتیش 

چاره ای نیست سعی کن به پسرت کم بیش بفهمونی که معنی خوبی ندارن 

اصلا دعواش نکن بذار با شما راحت باشه وگرنه میره از دوستاش میپرسه

الهی گاهی نگاهی

انشالله که خوب میشن چاره ای نیست متاسفانه تو کلاس پسر منم کلی بچه بی‌تربیت هست 

دوست عزیزم یه راهنمایی کن وقتی میخام تاپیک بزارم میرم تو نظر سنجی آخرش ۴ تا گزینه هست دوتا اختیاری دوتا الزامی اینجاها چی بنویسم