2777
2789
اهان  حالا واس من برعکس شد سیستم ایمنی بدنم اومده پایین وپسوریازیس شده ک تمام استخونام درد مکین ...

وای خدایا 😔دکترت چه داروهایی داد ک خوب شدی؟الان پسوریازیس  داری هنوز؟

چه آدم هایی پیدا میشن،والا گروه لوپوس ما بیا همه شوهر دارن با بیماری زن هاشونم مشکل خاصی ندارن 

وای خدایا 😔دکترت چه داروهایی داد ک خوب شدی؟الان پسوریازیس  داری هنوز؟ چه آدم هایی پیدا میشن،و ...

بعله پسو دارم و روز ب روز داره بدتر میشه ولی دیگ اون داروهای اشغالو نمیخورم.شوهر منم مشکلی نداره انقد ک دکتره جو داده بود همه افسرده شده بودیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعله پسو دارم و روز ب روز داره بدتر میشه ولی دیگ اون داروهای اشغالو نمیخورم.شوهر منم مشکلی نداره انق ...

ان شاءالله هرچه زودتر شفا بگیریم،پیسو هم یه نوع رماتیسمه دیگه،وای امان از این بیماری های خونی،احتمالا همه اون علایم هات مال همین بوده،چون مرموزن رماتیسم ها

منم ان شاء الله یه ماه دیگه قراره بزنم😁ولی خیلی پرس و جو کردم یه نفر موادش سبز نمیشه و گفتم خیلی نا ...

سلام شما خط چشم انجام دادید؟ اونیکه تضمین میکرد گفت رنگش عوض نمیشه واقعا عوض نشد؟

سلام شما خط چشم انجام دادید؟ اونیکه تضمین میکرد گفت رنگش عوض نمیشه واقعا عوض نشد؟

سلام آره انجام دادم، نازک زد ولی بعد یک سال رنگش عوض میشه و پخش میشه، ولی من زیاد نسبت به بقیه رنگش عوض نشد ولی مثل اوایل مشکی نیست، ولی در کل راضی هستم 

من خودم تاتو کارم بن مژه بزنیدبعدم هیچ وقت به اون مشکی بودن اولش نمیمونه، یمقدار کوچیک سرمه ای یا سب ...

سلام دوست عزیز چون فرموده بودید تتو کار هستید پیام دادم تتو خط چشم باعث افتادگی پلک میشه؟ من الان ۵ روزه زدم پلکم افتاده 

سلام دوست عزیز چون فرموده بودید تتو کار هستید پیام دادم تتو خط چشم باعث افتادگی پلک میشه؟ من الان ۵ ...

سلام عزیزم

نه اصلا. اگر میبینید یکم چشم حالتش تغییر کرده شاید بخاطر اینه ک حین کار تاتوکارتون زیاد پلک رو پاک کرده یا براثر فشار دست ی مقداری پلکتون ملتهب و متورم شده و ازون حالت قبل درومده، ک این برطرف میشه

یا ممکنه خط چشم رو براتون پهن کار کرده و پشت پلکتون جای زیادی نداشته، این باعث شده فضای پشت چشم رو بگیره تا حد زیادی و فکر کنید پلکتون افتاده شده.(درواقع بخاطر سیاهی خط چشم فضای بین لبه پلکتون تا اون چین پشت پلک کمتر دیده میشه و فکر میکنید افتاده شده)  

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام عزیزمنه اصلا. اگر میبینید یکم چشم حالتش تغییر کرده شاید بخاطر اینه ک حین کار تاتوکارتون زیاد پل ...

وای دوست عزیز خیلی ممنونم چقدر ارامش دادید.ای کاش ادرستون رو میدونستم و در شهر من بودید پیش شما میومدم.بله خیلی با دستمال فشار میداد و اینکه یکم پهن ترش کرد ولی خدایی تا فردا ورمش رفت.از روز ۵ ام باد کرد اونم ممکنه شب قبل ما فامیلی دور هم بودیم سر یک موضوع من هی خندیدم هی با دستم اشکامو پاک کردم از فردا اینطور شده؟ و اینکه ویتامین ا چشمی گفت اگر خشک نشد نزن منم حقیقت تو این سه روز دو بار زدم امکانش هست اونو نزدم عفونت کرده یا کلا به علت اون باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

وای دوست عزیز خیلی ممنونم چقدر ارامش دادید.ای کاش ادرستون رو میدونستم و در شهر من بودید پیش شما میوم ...

خواهش میکنم عزیزم قربان شما. 

احتمالش هست بخاطر اینکه با دست چندبار ب چشمتون زدید و پاک کردید چشم تحریک شده باشه... 

تا دوسه روز ک اصلا نباید دست زد ب چشم، تا یکهفته هم نباید دست الوده زد. مواد ارایشی هم تا ۱۰ روز اطراف چشم نباید استفاده کنید. 

چرب کردن تا یک هفته اگر سوزش داشتید هربار با گوش پاک کن اندازه ی ماش میتونید بزنید. ولی ضروری نیست. 

الان چون میگید بادکرده برید داروخانه بگید خط چشم زدم تا چندروز اول خوب بود با دست حواسم نبوده چندبار به چشمام زدم... اونا خودشون یا پماد میدن یا قرص ضدحساسیت

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خواهش میکنم عزیزم قربان شما. احتمالش هست بخاطر اینکه با دست چندبار ب چشمتون زدید و پاک کردید چشم تحر ...

ازتون ممنونم دوست عزیز خدا به کار شما برکت بده ممنون که وقت گذاشتید بله من هم.ن روز چهارم اینقدر با دستمال و دست چشمام رو مالیذم که صبح یک دونه چرکی سفید دیدم خودم خارجش کردم .پس کار اون ارایشگر بنده خدا نیست خیلی بد دعوامون شد اخه دکتر گفت با تتو چشم پلکت افتاده پس زنگ بزنم اشتی کنیم خدا کنه چشمم خوب بشه دیگه 

ازتون ممنونم دوست عزیز خدا به کار شما برکت بده ممنون که وقت گذاشتید بله من هم.ن روز چهارم اینقدر با ...

خواهش میکنم عزیزم ممنونم🌹

ن بنده خدا ایراد کار اون نبوده. 

دکترها با هرگونه کار تاتوی صورت و بدنی مخالفن، و حتی ریموو. 

و میگن اینا کارای پزشکیه ک باید تو کلینیک انجام بشه، درحالیکه هیچ پزشکی هم حاضر نیست خودش اینکارارو انجام بده و ازونطرف فنی و حرفه ای ب تاتوکارا مجوز انجام کار داده. 

برای همین پزشکها اولین چیزی ک میگن اینه ک بخاطر تاتوعه و ایراد کار اون شخصه، درحالیکه اصلا از روند کار هم کوچکترین اطلاعی ندارن...! 

ازداروخانه بپرسید احتمالا بهتون یدونه قرص ضدحساسیت، یدونه هم انتی بیوتیک میدن. 

اینارو مصرف کنید ۳ ۴ روزه التهابش کم میشه و از بین میره. ولی دوره قرصهارو تموم کنید، اگر انتی بیوتیک دادن دوره اش ۷ روزه هست...