2777
2789
کلا به نظرم هیچ تتویی مثل اول نمیمونه حتی تتوی بدن  واسه همین تتوی صورت ارزش نداره به نظرم با ...

بله به نظر منم بن مژه خسته کننده نمیشه 

بعدم حتما باید جای معتبر برن ک موادشون تغییر رنگ نده یا کم بده

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم این رژ لب هایی که تتو میکنن چطور اونا رنگشون تغییر میکنه ؟؟

رژ لبهایی ک عکسش رو میذارن و خیلی پرررنگه حدودا ۳ تا ۵ درجه کمرنگتر میشه و ب اون پررنگی اولش نمیمونه اصلا. پررنگتر کار میکنن ک درنهایت ی رنگ ملایمی بمونه چون تاتوی لب، یا همون رژل لب ریزش رنگ زیادی داره

معمولا تغییر رنگ نمیدن، مگر اون تاتوکار غیر حرفه ای باشه ک یجارو کمرنگتر یجا پررنگتر کار کنه یا موادش دیگه خیلی بد باشه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیلی ممنون 

خواهش میکنم

ژللوفون جان مبشه سوال مو در مورد اون بیماری فون و...جواب بدی،من دیگه نا ندارم بس غصه میخورم، آخه  من لوپوس م دارم به همه جای بدن میزنه، یه مدت رحمم بدون دلیل خون ریزی کرد تازه فهمیدیم مشکل خونیه نه زنانه...دیگه نمیدونم غصه کدوم دردمو بخورم😔😔

ژللوفون جان مبشه سوال مو در مورد اون بیماری فون و...جواب بدی،من دیگه نا ندارم بس غصه میخورم، آخه &nb ...

سلام عزیزم ببخشید من تا حالا اسم بیماریتونو نشنیدم

میشه برام توضیح بدید؟بیماری خونیه؟

سلام عزیزم ببخشید من تا حالا اسم بیماریتونو نشنیدم میشه برام توضیح بدید؟بیماری خونیه؟

عزیزم،لوپوس بیماری خود ایمنیه که توی اون سیستم ایمنی بیش از حد فعال میشه،یه نوع رماتیسم خونیه،بعد حمله میکنه به اعضا جوارح بدن...مثلا برا من زدده به فاکتور های انعقادی م،مختل شده خون ریزی میکردم همراه درد و ...کلا یه بیماری با منشا التهابه

عزیزم،لوپوس بیماری خود ایمنیه که توی اون سیستم ایمنی بیش از حد فعال میشه،یه نوع رماتیسم خونیه،بعد حم ...

اهان  حالا واس من برعکس شد سیستم ایمنی بدنم اومده پایین وپسوریازیس شده ک تمام استخونام درد مکینه.همون فقط برو پیش دکتر توگه .دکتر اسفند بد میرفتم انقد منو ترسونده بود ک نگو .گفته بود حاملگی خطر ناک داری یا خودت از شدت خونریزی میمیری یا جنینت نباید باردار بشی و هزار نوع دارو میخوردم یکیش ک یه ساعت قبل و بعدش باید ناشتا میبودم رسما مرده متحرک بودم دلی ۵ سال عمرم رفت از لحاظ روحی داغون بودم.تا اینکه توگه نجاتم داد وگرنه فامیل شوهر صدفعه طلاقم دادخ بودن